The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Voor vrijwel elke gelegenheid een origineel cadeau

2 Mins read

Iedereen kent de struggle wel van het vinden van een geschikt cadeau voor mannen. Koop je weer een paar sokken, een stropdas, een tijdschrift of een boek? Allemaal cadeaus die meestal prima in de smaak vallen maar niet heel origineel zijn. Maar waar kies je dan wel voor? Hieronder vind je een aantal tips voor leuke en originele cadeaus die jij jouw vriend, man, vader of opa bij zijn volgende verjaardag kan geven! Bijvoorbeeld een badjas met naam of een mok met tekst.

Badjas met naam gepersonaliseerd als origineel cadeau

Een heel populair cadeau dat gemakkelijk kan worden gepersonaliseerd is een badjas met naam. Een badjas zit niet alleen lekker, maar komt ook regelmatig van pas. Op zondagochtend aan het ontbijt, na het douchen of gewoon om ‘s avonds knus op de bank te zitten. Kortom, een badjas is niet alleen origineel, maar ook goed te gebruiken!

Een badjas met naam bestel maakt dit cadeautje nog persoonlijker. Zet de naam van je vader, vriend, man of opa op de achterkant van de badjas en iedereen in huis weet meteen van wie de badjas is. Daarbij kun je ook kiezen uit verschillende kleuren!

Mok met tekst en badjas met naam

Een ander heel populair cadeau is een mok met tekst. Mokken zijn natuurlijk super handig om te hebben voor de koffie of thee. Maak je cadeau nog persoonlijker door een grappig woord, een naam of een zinnetje op de mok te zetten. Een mok met tekst gaat ook prima samen met bijvoorbeeld een badjas met naam. De mok is in verschillende kleuren te verkrijgen en de tekst is volledig te personaliseren. Niks is leuker dan een mok met een persoonlijke boodschap erop, of de eigen naam. Daarbij is het ook handig, want een ander zal nooit meer jouw mok gebruiken.

Handdoek met naam

Naast een badjas met naam of mok met tekst, is ook een handdoek met naam een leuk en creatief alternatief. In plaats van een paar sokken of een onderbroek te kopen, is aan handdoek natuurlijk ook heel leuk en persoonlijk. Vooral als het om een handdoek met naam gaat. Niets is fijner dan een zachte handdoek na het douchen. Dan is het te gek als de handdoek je elke keer weer vrolijk maakt door een gekke boodschap of je eigen naam. Een leuke tip is om de badjas met naam en de handdoek met naam samen te geven, zodat iemand zowel voor, tijdens als na het douchen gepersonaliseerde producten kan gebruiken.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Leuke en originele cadeaus voor mannen: cadeaupakketten