The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Vroeg je nest uit en aan de slag! Of toch lekker blijven liggen?

1 Mins read

Opstaan is voor iedereen anders. Ben jij vroeg uit de veren of ben je niet uit bed te sleuren? Het is beter dat je zo vroeg mogelijk aan de dag begint en niet eerst tien keer op de snooze knop drukt, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Handige trucjes om zelfs van jou een ochtendmens te maken.

Het begint allemaal met het daadwerkelijke uit bed komen, daarvoor zet je jouw wekker niet naast je bed, maar aan de andere kant van je slaapkamer. Zodra jouw wekker afgaat zal je uit bed moeten komen en naar jouw wekker moeten toelopen om deze uit te zetten.

Leuke filmpjes:

Nu ben je dus al wakker geworden en in beweging gekomen.

Tijdens het slapen verliezen we een hoop vocht, dus wat je nu gaat doen is jouw vochtgehalte aanvullen met water. Die eerste slokken water brengen direct jouw spijsvertering op gang. Het is aan te raden om ‘s ochtends niet meteen op social media te gaan, maar een dagplanning te maken of even rustig een krant te lezen en natuurlijk een uitgebreid ontbijtje maken om jouw motor op gang te houden tot de lunch. Op deze manier begin je stressvrij en geordend aan jouw dag.

Genieten van een vrije dag.

Heb je een vrije dag en geen gillende kinderen rondrennen? Slaap lekker uit en sta pas op als jij daar zin in hebt. Het kan heel ontspannen zijn om even helemaal niks te doen. Geen taken op de agenda, maar gewoon doen waar je zin in hebt. Hoe lekker voelt het om heerlijk warm onder het dekbed te kruipen om af en toe weg te dommelen. Vooral als je iemand bent die gewoon verzot is op slapen.

Sommige mensen leven zowat in hun bed en daar is niets mis mee. Je moet ten alle tijden doen wat jou gelukkig maakt.
Opstaan hoort een fijne ervaring te zijn. De start van een nieuwe dag en het maakt niet uit hoe laat. Zolang het maar stressvrij gebeurt.

Related posts
Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Hoger energieniveau krijgen?

1 Mins read
Soms lijkt het alsof er niet genoeg uren in een dag zitten. Veel mensen leven een gejaagd leven met veel stress. Het…
Sport & Lifestyle #MNLK

The Happiness Fallacy: geluk najagen is een misvatting!

1 Mins read
Vele jaren was ik geobsedeerd met gelukkig zijn. The Persuit of Happiness was mijn grote focus, maar wat had ik het mis….
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

De eeuwenoude vraag 'Hoe wordt je gelukkig?' beantwoord door de Stoa

1 Mins read
De filosofen die de Stoa volgen, de stoïcijnen, zijn verzot op het beantwoorden van de grote levensvragen. Volgens deze wijze doordachte slimmeriken…