The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Waanzinnige mannenkapsels, stoer, cool en nog steeds een bun!

1 Mins read

De trend voor dit jaar is opgeschoren haar al dan niet in combinatie met baard voor een niet te kloppen stoere en coole look. De rode lijn in alle mannenkapsel, lang of kort, is mannelijkheid. Na de revival van kleuren en out-of-bed kapsels, trekken we vanaf nu volledig de kaart van meer robuuste en cleane creaties. Dit betekent dat je best wel wat tijd in je look mag steken aangezien een opgeschoren kapsel of een kapsel met shades het nodige onderhoud vraagt.

De man bun

Om het in de woorden van menig influencer te zeggen: “Haters will be haters”. Deze uitspraak is zeker van toepassing op de man bun aangezien dit kapsel evenveel voorstanders als tegenstanders heeft. Sommige mannen zweren er nog steeds bij. Het is dan ook een praktische look die bij de juiste gezichtsvorm de kaaklijn nog meer weet te benadrukken.

Man Bun kapsel

Korte kapsels

Bij de korte kapsels draait het allemaal rond opgeschoren kapsels met een fade look. Hieronder verstaan we een opgeschoren kapsel waarbij het kapsel als het ware overloopt naar een getrimde look. Deze look past voornamelijk bij meer zuiderse types en mannen met donkerder haar. Mannen met blond haar kunnen beter opteren voor een opgeschoren look. Let wel, niets oogt slordiger dan een uitgegroeide fade. Mannen die voor deze look kiezen kunnen dus best wekelijks of tweewekelijks een kappersbeurt inplannen.

Lange kapsels

Ook bij de lange kapsels is de opgeschoren look volledig in. Hier kiezen we er dan voor om een specifieke kant van het kapsel op te scheren waardoor je kan spelen met de verschillende haarlengtes. Ook voor gekruld lang haar is dit de trend op dit ogenblik. Het leuke aan deze look is dat je het opgeschoren deel zo kort of lang kan maken als je zelf wil. Het hangt er allemaal een beetje vanaf hoe hard jij je look wil laten opvallen.

Related posts
More #MNLK

Het pompadour kapsel, ga stijlvol door het leven!

2 Mins read
Als je halflange haren hebt en je weet niet goed wat ermee aan te vangen, overweeg dan zeker het trendy pompadour kapsel….
Sport & Lifestyle #MNLK

Met deze mannenkapsels scoor je die trendy look!

1 Mins read
Het zijn niet enkel de dames die graag een verzorgde coupe en mooi geknipte lokken hebben. Ook mannen die een beetje met…