The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Waar kan je terecht voor het kopen van een vintage watch?

1 Mins read

Een horloge is een echt statussymbool dat klasse en waardigheid uitstraalt. En als je dan toch kiest voor een horloge dan is een vintage exemplaar natuurlijk de kers op de taart. Als je iets doet, dan doe je het goed. Maar waar kan je nu eigenlijk terecht voor een vintage horloge? Een plek waar je zeker bent van de betrouwbaarheid van de verkoper en van een brede keuze?

De fysieke winkels & vintage watches

De beste optie om een prachtig vintage horloge op de kop te tikken is natuurlijk een gespecialiseerde winkel. Gelukkig vind je in Nederland heel wat van dat type winkels. Zo heb je in Amsterdam al Amsterdam Vintage Watches, de Amsterdam Watch Company, Schaap & Citroen vintage watches en ga zo nog maar even door. Dergelijke winkels zijn een echte droom omdat ze niet alleen veel kennis van zaken hebben, maar bovendien ook een persoonlijke service. Als je zelf geen expert bent is het wel zo handig dat je bij hen terecht kunt voor eventuele vragen en de oplossingen op die vragen. Bovendien krijg je vaak een mooie garantie bij dit soort winkels.

Online

Online bieden heel wat mensen vintage horloges aan en er zijn natuurlijk ook websites terug te vinden die vintage horloges aanbieden. Kies je voor deze route is het wel aangeraden om heel goed je research te doen.

Gebruik je netwerk

Een leuke optie om een vintage horloge met een persoonlijk verhaal te vinden is om gewoon even rond te horen in jouw eigen netwerk. Een horloge is al vintage vanaf 25 jaar en wie weet zit er bij jouw grootvader of bij de grootmoeder van een vriend wel een prachtexemplaar verstopt. Ogen en oren openhouden dus!

Check ook deze video van Amsterdam Vintage Watches:

Leestip -> De duurste Rolex & Rolex GMT Master 2 Batman