Cars & Tech #MNLK

Waarom de Ford Transit Custom het perfecte voertuig is voor jouw bedrijf

1 Mins read

Als ondernemer is het belangrijk om een goede en betrouwbare bedrijfswagen te hebben. Je vervoert er jouw spullen mee en komt zo veilig en op tijd aan bij jouw nieuwe klus. Veel bedrijven kunnen niet zonder een of meerdere bedrijfswagens. Er zijn veel bedrijfswagens waar je uit kunt kiezen, maar welke wagen kun je nou echt van op aan? De Ford Transit Custom is erg populair bij ondernemers. In dit artikel leggen we je uit waarom deze wagen het overwegen waard is. 

Deze Ford is beschikbaar in verschillende modellen

De Ford Transit Custom is zowel beschikbaar als bestelauto, als dubbele cabine en als combi. Ga je voor de bestelauto? Dan profiteer je van een maximaal trekgewicht van 2800 kilogram. Deze wagen is ook erg handig als je verder niet van plan bent om veel passagiers te vervoeren. Er zijn namelijk 2 of 3 zitplaatsen.

Ben je op zoek naar een wagen met meer zitplekken? Dan raden we de dubbele cabine of kombi uitvoering aan. De dubbele cabine heeft 5 tot 6 zitplaatsen, terwijl de kombi maximaal wel 9 zitplaatsen heeft! 

De Ford Transit Custom is voordelig als occasion

De veelzijdige Transit Custom is een relatief nieuw model van Ford, maar is al wel beschikbaar als occasion. Een tweedehands wagen is natuurlijk veel voordeliger bij de aanschaf. Schaf je de Ford Transit Custom occasion aan bij een erkend wagenpark? Dan profiteer je van een goed onderhouden bedrijfswagen waarbij je vaak ook het boekje met daarin de onderhoudshistorie ontvangt. 

Deze bedrijfswagen is comfortabel en gemakkelijk te besturen

De Ford Transit biedt de bestuurder erg veel luxe en ruimte. De wagen is erg ruim, waardoor je comfortabel zit op de brede stoelen. Doordat de stoelen wat hoger staan dan bij andere bedrijfswagens, heb je een goed overzicht over de weg. Door de handige bergruimte bij de bestuurdersstoel kun je overal flessen, papierwerk en je telefoon kwijt. 

De Transit Custom is brandstofefficiënt

Tegenwoordig rijzen de brandstofprijzen de pan uit. Daarom wil je natuurlijk een brandstofefficiënte wagen. De Ford Transit gebruikt ongeveer 6,5 liter per 100 km. Dit is voor een bedrijfswagen zeker niet slecht! Hierdoor kun je gerust naar jouw volgende klus rijden. 

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: