More #MNLK

Waarom juiste ski jassen, skibroeken en skipullies belangrijk zijn

2 Mins read

Skivakanties of wintersport zijn bij veel mensen een jaarlijkse traditie waarbij genoten wordt van het zonnetje en de sneeuw in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland of Zwitserland. Vaak gaan mensen een midweekje of een volle week op reis naar een vaste plek waar de meesten ook jaarlijks terugkeren. Elk jaar gaan ongeveer 1 miljoen Nederlanders op wintersport om te skiën, snowboarden of wandelen. Er is dan ook een breed aanbod aan winterkleding. Of het nu gaat om skibroeken heren, ski jassen heren of skipullies heren, er is voor ieder wat wils.

Skibroeken heren, waar moet je op letten?

Skibroeken komen in allerlei soorten en maten. De meest gebruikelijke Skibroeken heren zijn hardshell broeken en gevoerde broeken. Er zijn ook wel softshell broeken, maar deze worden voornamelijk gebruik voor wandelingen en bijvoorbeeld langlaufen. Een van de grote voordelen van softshell Skibroeken heren is dat ze weinig ruimte innemen en duurzaam zijn. Wel wordt een softshell skibroek sneller koud dan gevoerde Skibroeken heren.

Winddicht, waterdicht en voering

De beste Skibroeken heren komen in verschillende uitvoeringen, zoals waterdicht, winddicht en met voering. Er is keus uit een licht gevoerde broek of een vol gevoerde broek. Een licht gevoerde broek is gemakkelijker mee te nemen, maar isoleert natuurlijk minder. Een vo gevoerd broek isoleert veel beter, maar kost ook een stukje meer. De meeste Skibroeken heren zijn winddicht en waterdicht, waardoor je de hele dag kunt genieten van de afdalingen, zonder nat te worden. Ga je jaarlijk op wintersport? Dan zijn de waterdichte, winddichte en licht gevoerde Skibroeken heren de moeite waard!

Skipullies heren, waar moet je op letten?

Naast een goede skibroek zijn ook de juiste Skipullies heren zeer belangrijk op de wintersport. Skipullies heren houden je namelijk warm en ze zitten ook erg comfortabel. Daarbij helpen ze je lichaam warmte te verliezen, door het zweet goed af te voeren. Zo raak je niet te warm tijdens het skieen. Goede skipullies heren werken echter ook isolerend, waardoor je naast een pulli geen hele dikke jas nodig hebt om warm te blijven. Bij het wandelen is het wel aan te raden een goede jas aan te trekken. Skipullies heren zijn goed gevoerd en in sommige gevallen ook winddicht. Ze zijn geschikt om in te skiën bij mooi weer, maar bij sneeuwval of bewolking wordt een skijas als extra laag aangeraden. Skipullies heren zijn er in allerlei maten en kleuren. De groene en bruine tinten zijn echter de meest populaire kleuren. Je kunt Skipullies heren, net zoals anders skikleding, gemakkelijk online bestellen.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Waaraan moet een skihelm voldoen naast dat deze trendy is?

Related posts
More #MNLK

Wil jij deze winter op skivakantie? Dit zijn de 5 mooiste skigebieden van de Alpen!

2 Mins read
Vind jij het nou lastig om een keuze te maken naar welk skigebied je dit jaar moet gaan? Dan ga ik je…
More #MNLK

Goed voorbereid op wintersportvakantie met deze tips

3 Mins read
Nu het najaar volop aan de gang is, kunnen veel mensen niet wachten om weer op wintersport te gaan. Zoals vrijwel ieder…