The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Waarom TikTok-mashups je leven net een beetje leuker kunnen maken

1 Mins read

Laten we eerlijk zijn, het leven staat vandaag de dag behoorlijk op zijn kop. Wel zo fijn om dat af en toe even te kunnen ontvluchten, toch. TikTok blijft het geschenk dat blijft geven. Het bracht Megan Thee Stallion en Beyoncé bij elkaar, gaf ons eindeloze dansen om onze families met elkaar te verbinden, en het is gemakkelijk het beste om naar te kijken terwijl je even een dipje hebt. Waarom TikTok-mashups je leven net een beetje leuker maken, lees je in deze blog.

Ariana x Britney Dua x Taylor tijdens een TikTok-mashup

Hoewel niet alle muziek of inhoud op TikTok vernieuwend is, zijn er tal van mensen die genoeg grip krijgen om populair of herkenbaar te worden. TikTok-mashups zijn in feite vijf tot tien minuten durende video’s van dit soort virale muziek en af en toe grappen of andere soorten inhoud die in een enkele YouTube-video worden verzameld. De hele tijd van de video is opgesplitst in korte muziekclips van 15 seconden die worden gebruikt als onderdeel van TikTok voor dansuitdagingen of die gewoon populair worden.

Maar de bijdragen van TikTok aan de wereld houden daar niet op. De laatste tijd hebben makers geweldige mashups gebruikt om tal van iconische nummers aan elkaar te soundtracken. Denk hierbij aan een combinatie van Ariana x Britney Dua x Taylor. Ideaal om te luisteren als je een rondje gaat wandelen, al je aan het wachten bent op je bus (met een mondkapje op) of als je naar een leuke playlist wilt luisteren als je je hond uit gaat laten.

Nummers onder de 15 seconden tijdens een TikTok-mashup

De kracht van TikTok ligt in de verscheidenheid aan genres en de grenzeloze uitvoeringsmogelijkheden, met als enige beperking content onder de 15 seconden te houden. Dus als je je op TikTok waagt, krijg je zo ongeveer alles te zien wat je kunt vinden met video’s die variëren van grappige huisdieren tot snelle Tabitha Brown-recepten. Enkele van de meest populaire onderwerpen op TikTok zijn die dansuitdagingen die de neiging hebben om viraal te gaan, waarvan je er veel misschien wel bekend mee bent, waaronder de gekke populaire Doja Cat “So So” -dans, de “Blinding Lights” -uitdaging, “The Renegade” uitdaging, en meer. Deze nummers onder de 15 seconden kun je ook verwachten tijdens een TikTok-mashup.

Feedback: info@mnlk.nl