The Online Lifestyle Magazine 

Soul #MNLK

Wat anno 2019 niet mag ontbreken aan je (mannelijke) woonkamer!

1 Mins read

Na een lange dag vol met werkafspraken, workouts en stress is het logisch dat je even wilt ontspannen. Het is bovendien ook heel belangrijk om je rust te pakken, anders stapelt de stress zich alleen maar op. Hoe dan ook, dat ontspannen doe je natuurlijk het liefst op de plek waar je lekker kunt neerploffen in je joggingbroek zonder beoordeeld te worden: je woonkamer.

Voor de ultieme relaxte avond kunnen deze drie dingen niet ontbreken!

Een heerlijke bank

Als laatste is het belangrijk dat je lekker kunt zitten. Of onderuit liggen. Het is maar net wat je wilt. Een beetje variatie in je zithouding kan bovendien ook geen kwaad. Te vaak of te lang zitten is namelijk helemaal niet zo goed voor je lichaam, en het doel van zo’n relaxavond is toch eigenlijk dat je een beetje voor jezelf zorgt. Dus, lig lekker languit op die 5-zits hoekbank van je, of doe je benen omhoog in je fauteuil met voetensteun. Die laatste klinkt misschien een beetje suf, maar ze worden niet voor niets zo geliefd door de oudere generatie. 😉

Prettige verlichting

Als het buiten al donker is en je een leuke film aanzet, is het natuurlijk niet zo gezellig om die te bekijken in het felle licht van je woonkamer. Zet een aantal kleine lampen aan en creëer een relaxte sfeer. Zoiets als led railverlichting is daar bijvoorbeeld perfect voor! Deze spots zijn gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen zodat je telkens weer een ander deel van je woonkamer kunt belichten. Daarnaast komt de Led railverlichting van Led Wereld in aanmerking voor EIA (energie investeringsaftrek). Hiermee bespaar je zo’n 11% extra energie! Dát is pas lekker ontspannen. 

4K televisie

De nieuwe film of serie kun je natuurlijk op het piepkleine scherm van je laptop bekijken, maar dat is nou niet bepaald waardig, die film of serie verdient beter. Jij verdient beter! Een grote 4K televisie klinkt in mijn oren al veel beter. Met zo’n unit ga je heel wat avondje kwaliteit kijken. Wit of zwart, LED, QLED of OLED en 55 inch of 65 inch: het kan allemaal. Download vervolgens nog die Netflix applicatie op je tv voor eeuwige ontspanning.

Bonustip: planten, planten en nog eens planten!

Related posts
More #MNLK

Leuke interieur ideeën voor de woon- en slaapkamer

2 Mins read
Het updaten van ons interieur werkt niet alleen inspirerend, maar ook rustgevend. Vernieuwingen in de omgeving stimuleren de hersenen en inspireren je…
Relax & Travel #MNLK

Vijf mindfuck-films die je nu op Netflix kan kijken!

2 Mins read
Wat is er nou leuker dan een film waarvan je aan het einde nog niet eens weet hoe die ook alweer was…
More #MNLK

Inspiratietips voor het maken van een stoere keuken

2 Mins read
Het is een trend dat mannen steeds vaker in de keuken staan om te koken. Het is dan helemaal top als dat…