The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Wat draag je allemaal bij je op een dag?

2 Mins read

We reizen als mens wat af. Naar het werk, even langs de supermarkt, op vakantie en naar die nieuwe winkel aan de andere kant van de stad. Zodra we gaan reizen, of het nu naar de supermarkt of een ver oord is, dragen we altijd allemaal dingen bij ons. Op korte reizen zijn dit voornamelijk onze mobiele telefoon, portemonnee en werk laptop of boodschappentas. Bij langere reizen in binnen- of buitenland verandert dit echter volledig. Dit kan voor vakantie zijn, maar ook voor werk. Wat draag je allemaal bij je op een dag?

Waarom dragen we standaard dingen bij ons?

Op een normale dag, wanneer we even een ommetje gaan doen of boodschappen gaan doen, dragen we vaak exact dezelfde dingen bij ons. Of dit nou een sleutelhanger, portemonnee en telefoon is of hele andere dingen. We hebben die dingen uiteraard vaak nodig tijdens ons bezoek, maar in veel gevallen zouden we ze ook gewoon thuis kunnen laten.

We nemen ze toch mee, omdat onze hersenen een soort checklist hebben van producten. Alleen met die checklist afgevinkt stappen we zonder zorgen ons huis uit. De telefoon is een goed voorbeeld van een product dat we over het algemeen niet nodig hebben in de winkel of in het park, maar toch nemen we het altijd met ons mee.

Slim om bij je te hebben in de auto!

Zodra we ons verplaatsen over lange afstanden en niet zomaar naar huis kunnen wandelen of fietsen, is het belangrijk dat we een aantal zaken bij ons hebben. In de auto is het bijvoorbeeld verstandig om ten aller tijden een lifehammer, mes en extra water bij je te hebben. Of je nu reist naar vakantie, of voor je werk door het hele land reist met de auto, water, een zakmes en een lifehammer maken je trip een stuk veiliger.

Sommigen hebben een speciale reistas samengesteld die zij standaard in de auto hebben liggen. Hierin vind je zaken als water, snacks, een zakmes, Olight zaklampen en dekens. Deze spullen zorgen dat je in onverwachte situaties, zoals stranden op een ondergesneeuwde snelweg in Frankrijk, niet acuut in de problemen zit.

Onderweg

Multitool met zakmes bij je hebben

Door een handige tool met verschillende doeleinden bij je te hebben, kun je jezelf in verschillende situaties helpen. Dit kan het doorsnijden van de autogordel zijn, maar ook het snel fixen van een een losse spaak in je fiets, of het openen van een product.

Een multitool met een zaklamp en een mesje is dan ook een heel handige aanvulling op wat jij bij je draagt. Het maakt je veiliger, zorgt dat je gemakkelijker fysieke problemen kunt oplossen en dat je jezelf ook bij het stranden met de auto kunt helpen. Kijk eens op DailyGear.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Top 5 magische plekjes in Nederland 
En deze: In Italië wonen? Deze dingen moet je weten