Wat is de duurste Richard Mille?

Wat is de duurste Richard Mille
Rustic and Watches / Shutterstock.com

Een echte Richard Mille om je pols, dat is voor een beperkt aantal mensen in de wereld weggelegd. Een mooi horloge is een essentieel onderdeel van je uiterlijk. Je horloge is een accessoire waarmee je laat zien dat je stijl hebt en waar je voor staat. Mannen als rapper Drake, tennisser Raphael Nadal, coureur Kimi Räikkönen en van Nederlandse bodem Lil’ Kleine hebben allemaal een Richard Mille om hun pols. Lees in dit artikel informatie over het merk en wat de duurste variant is.

Waar staat Richard Mille voor?

Deze horloges zijn echte Zwitserse uurwerken. Richard Mille kwam aan het begin van het millennium met een innovatie op de markt. Bij de ontwikkeling van de Richard Mille horloges maakte hij gebruik van technieken en materialen uit het Formule 1-circuit en de vliegtuigbouw. De Zwitserse precisie is ook nog steeds terug te vinden in deze horloges.

Richard Mille
andersphoto / Shutterstock.com

Dit merk heeft een lange traditie doorbroken van andere luxe merken. Waar deze merken een minder stoer design hadden en vooral gemaakt waren van goud en platina was dat met de horloges van Richard Mille vanaf het begin anders. De sportieve horloges hebben veel technische snufjes en bijzondere features, zoals het horloge van Sylvester Stallone waarmee je water kan zuiveren als je schoon drinkwater nodig hebt. Voor dit unieke horloge in een beperkte oplage betaal je dan ook bijna 1 miljoen dollar.

De duurste Richard Mille kost…

De horloges van Richard Mille zijn uniek en daar betaal je voor. De Richard Mille RM56-02 Sapphire Tourbillon is met een prijs van 2 miljoen dollar het duurste horloge van dit merk. Het is dan ook gemaakt van saffier. Richard Mille gaat een uitdaging niet uit de weg en de klant is koning. Zo heeft Drake een horloge dat erotische teksten weergeeft en heeft Kimi Räikkönen een horloge dat krachten kan weerstaan tot 5.000 g. Zo heeft of ontwerpt Richard Mille voor ieder wat wils als je maar bereid bent flink in de buidel te tasten.