The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Wat is een wegwerp vape?

1 Mins read

Een wegwerp vape, ook wel disposable genoemd, is een e-sigaret die je nadat hij op is weggooit. Het werkt dus een beetje zoals een sigaret. Als ie op is, dan is hij niet meer te gebruiken en vervang je hem voor een nieuwe. Met een wegwerp vape kun je natuurlijk wel véél langer doen dan met een gewone sigaret.

De wegwerp vape is daarnaast bedoeld als alternatief voor het roken.

Wat is het verschil tussen een wegwerp vape en een normale?

Een normale vape gooi je niet weg als ie leeg is. Hierbij laad je bijvoorbeeld de batterij weer op, vul je de e-liquid aan of vervang je de coil.

Dit soort ‘normale’ vapes zijn vaak ook wat duurder in aanschaf, maar onder de streep ben je waarschijnlijk wel iets goedkoper uit, al moet je hem natuurlijk wel onderhouden en aanvullen met vloeistof. Dus wat het kost heb je ook grotendeels zelf in de hand.

Wat is het voordeel van een wegwerp vape?

Het allergrootste voordeel is dat je geen gedoe hebt met dingen vervangen, onderhouden of aanvullen. Het is kopen en meteen gebruiken totdat de vloeistof op is of totdat de batterij leeg is. Dan pak je weer een nieuwe.

Een wegwerp vape heeft ook altijd een automatische batterij. Dit betekent dat je geen knopje hoeft in te drukken als je hem wilt gebruiken. Je zet hem dus aan je mond en je neemt een hijsje.

Hoe gooi ik hem weg?

Je mag de wegwerp vape niet bij het restafval of in een gewone prullenbak gooien. Het product bevat nog steeds een stukje elektronica en een batterij. Je dient hem dus in te leveren bij een batterijpunt. Gelukkig heb je dit soort punten onder andere bij alle supermarkten, maar vaak ook op scholen, in bouwmarkten en meer.

Denk aan het milieu en gooi je wegwerp vape dus op een verantwoorde manier weg!

Meer weten over deze producten?

Dan kun je het beste een partij benaderen die de wegwerp vapes ook verkoopt. Denk bijvoorbeeld aan een partij zoals Smokesmarter. Zij hebben verschillende soorten wegwerp vapes in hun assortiment en op voorraad. De medewerkers van een winkel zoals deze zijn er vaak erg bekend mee en kunnen daarom al je vragen beantwoorden.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Wat is het verschil tussen roken en verdampen met een vaporizer