The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Wat is er nodig voor het maken van een mancave?

1 Mins read

Een mancave. Iedere man heeft er een, en iedereen die er geen heeft, wil er een. Een plek waar je je als man kan terugtrekken en precies kunt doen waar je zin in hebt. Volwassen mannen gebruiken vaak de garage om te genieten van hun technische hebbedingetjes, en kunnen ze hier klussen aan hun auto of racefiets. De schuur is altijd een geschikte plek voor muziekliefhebbers om allerlei nieuwe en oude speaker sets uit te proberen, zonder moeder de vrouw al te veel te storen. Want mannen, laten we eerlijk zijn, soms is het even nodig om je terug te trekken. Maar wat heb je daar allemaal voor nodig?

Wat is er nodig voor het maken van een mancave?

Ten eerste heeft een mancave duidelijke regels nodig. En de meest voor de hand liggende regel van een mancave is natuurlijk: NIET STOREN. Als het word toegestaan dat je vriendin midden in je potje FIFA je kamer binnen stormt om te zeggen dat het eten klaar is, kun je het geen echte mancave noemen.

Ook moet een goede mancave gezellig, comfortabel, maar vooral heel erg mannelijk ingericht worden. Denk hierbij aan gruwelijke posters aan de muur, een racefiets met verlichting aan het plafond of een wand vol met muziekalbums: Alles wat jou doet verbinden met je mannelijkheid is natuurlijk welkom.

Maak het persoonlijk met gekke foto’s van je eigen bezopen zelf, en laat je vrienden meedenken over het uiterlijk van de kamer. Zo is het niet alleen voor jou maar ook voor alle gasten een heerlijk plekje om jezelf man te voelen.

Waanzinnige mancaves:

Ontspanning

Je hebt daarnaast natuurlijk nog een TV nodig, het liefst zo groot mogelijk, en het liefst aangesloten op overbodig luide speakers die het gekakel van mensen die je willen storen makkelijk overstemmen. Ook gezellig is iets als een pooltafel, een bar en natuurlijk heel erg veel bier. Zorg nog voor genoeg zitplek voor al je mannelijke vrienden, en klaar is kees: Je kunt hier altijd gaan zitten, om je even lekker af te zonderen, maar ook om met een paar vrienden en meer dan een paar biertjes naar een potje voetbal te kijken. Veel plezier!

Meer lezen over de mancave ->

Oké nog één filmpje dan, waanzinnig:

Related posts
More #MNLK

Zo maak je een eigen mancave: 4x inspiratie

2 Mins read
Waarschijnlijk klinkt de term ‘mancave’ je bekend in de oren. Een echte hobbykamer voor mannen. Dit is de plek waar je je…
Soul #MNLK

4 sterke redenen om nu een mancave voor jezelf te bouwen!

1 Mins read
Iedere man droomt er stiekem van een mancave te hebben. Alle ruimte voor jezelf, alleen het geluid van je surround set en…