The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Wat is Financial Lease?

2 Mins read

Wil je een auto kopen, maar deze niet in één keer afbetalen? Wellicht is Financial Lease iets voor je. In dit artikel leggen we meer uit over wat Financial Lease is en wat de mogelijkheden zijn voor zakelijke autolease.

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een leasevorm van auto’s leasen voor ondernemers. Je kunt hiermee een auto aanschaffen voor jouw bedrijf. De bank financiert in eerste instantie de auto, maar jij bent wel direct eigenaar van de auto. Je hoeft echter de auto niet in één keer af te betalen, maar je doet dit in (maand)termijnen. Dit is prettig voor ondernemers die ruimte willen overhouden voor andere investeringen, welke bijvoorbeeld direct bijdragen aan de groei van het bedrijf.

Kort gezegd kun je deze vorm van lease vergelijken met het kopen van een huis. Je moet hierbij een hypotheek afsluiten, maar bent wel meteen eigenaar van het huis. Ook al blijft het huis onderpand van de bank totdat de hypotheek is afgelost. Bij Financial Lease werkt dit net zo. Zodra je de auto hebt afbetaald, is de auto volledig van jou en hoef je de auto niet meer in te leveren.

Door de fiscus wordt deze manier van een auto aanschaffen gezien als een investering in het bedrijf. Dit betekent ook dat je mag profiteren van fiscale voordelen, denk aan afschrijving en investeringsaftrek, of btw-teruggaaf. Verder krijg je ook voordelen als onbeperkt kilometrage, het behouden van schadevrije jaren en meer keuzevrijheid in zaken als onderhoud en verzekering.

Financial Lease Twente

Ook bij Autolease Twente is het mogelijk om zakelijk te leasen. Dit is een onafhankelijke en flexibele leasemaatschappij, welke kleinschalig te werk gaat. Alles is mogelijk in overleg en er wordt snel geschakeld, dankzij een persoonlijke benadering en direct contact met de klant. Je kunt hierdoor voor ieder merk en ieder soort auto terecht. Of je nu elektrisch, hybride of normaal wilt rijden. Je vindt het in Twente. En er staan ook altijd een aantal auto’s op voorraad welke meteen de zakelijke lease in kunnen. Hierdoor hoef je niet lang te wachten op je nieuwe auto.

Ben jij van plan om een auto aan te schaffen met behulp van Financial Lease? Het is een zeer geschikte manier van aanschaffen voor iedere ondernemer, ook zonder jaarcijfers. En je profiteert van vele mooie voordelen. Een vorm van leasen, waarbij je wel direct eigenaar bent. Ideaal toch?

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> 3 verschillende sporttassen voor herenSparen voor grote uitgaven

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Financial lease en Occasion lease: wat is het en hoe werkt het?

2 Mins read
Een manier om economisch veilig een auto te kunnen verkrijgen is met de leasevorm ‘Financial lease’. Door de gebruiker wordt een maandelijks…