The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Wat is het duurste pak ter wereld?

1 Mins read

Hou jij ervan om in een mooi net pak te lopen? Een goed pak werkt als een visitekaartje, het geeft je uitstraling kracht. Niet alleen voor mensen om je heen werkt dit, een goed gesneden pak van hoge kwaliteit geeft je een gevoel dat je de wereld aankan. Een goed pak koop je in een specialistische winkel, waar het op maat gemaakt wordt. Op de centen let je even niet, behalve bij een winkel in Groot-Brittannië.

Het duurste pak ter wereld

Het duurste pak ter wereld werd ontworpen door Richard Jewels uit Manchester en Stuart Hughes uit Liverpool. Gemaakt van een rijke mix van kasjmierwol, zijde en diamanten. Het kostte 600 manuren om te maken, en bestaat uit 480 diamanten die strategisch rond het pak zijn gepositioneerd. De diamanten die gebruikt worden zijn van de hoogste kwaliteit.

Een quote van Richard Jewels: “Ik hoop een luxe merk op te richten dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook het hart van de consument. Het merk R.Jewels voor mannen en vrouwen zal een ongeëvenaarde klantenservice bieden en we zullen onze klanten alle onkosten voor betaalde reizen naar luxe bestemmingen zoals St Lucia aanbieden als onderdeel van de pakketten. De nadruk op onze producten ligt op het versterken van iemands individualiteit”.

Er worden er maar drie van deze pakken gemaakt. Voor €730.000,- heb je dit pak in je bezit.

Stuart Hughes

Stuart Hughes is een designer uit Groot-Brittannië. Je zou hem ook kunnen kennen door het uitbrengen van het duurste telefoon ooit. Ben jij al blij met je dure iPhone? Voor een rijke Chinese klant ontwikkelde hij een iPhone 5 ter waarde van €15 miljoen. Deze iPhone was voorzien van een laag van 135 gram 24 karaat goud en belegd met 600 witte diamanten.

Het glas voor het scherm werd gemaakt van saffier. Om de duurste iPhone compleet te maken werd de homebutton gesierd met een zwarte diamant, welke al generaties in het bezit was van de Chinese familie.

Related posts
More #MNLK

3 handige tips om er stijlvoller uit te zien

2 Mins read
Ben je niet tevreden met je garderobe? Of heb je eigenlijk alleen maar basic outfits in de kast hangen? Er zijn meer…
More #MNLK

Eigen kleding verkopen? Houd rekening met deze onderdelen!

2 Mins read
Heb jij altijd al de droom gehad om een eigen kledinglijn te ontwerpen? Het kan heel leuk zijn om je eigen fantasie…
Sport & Lifestyle #MNLK

Sportief en modieus gekleed in Off-White

3 Mins read
Het is heerlijk om sportieve kleding te dragen, ook wanneer je niet aan het sporten bent. Het zit heel comfortabel, staat leuk…