The Online Lifestyle Magazine 

Drinks & Food #MNLK

Wat je koffiekeuze zegt over jezelf

2 Mins read

Kies jij voor een dubbele espresso, een flat white, een cappuccino of toch gewoon filterkoffie? Dan wil dit wel iets over jou zeggen. Niet overtuigd? Challenge accepted. Wij gaan de uitdaging aan en zullen raden waar jij gelukkig van wordt, wat je energie heeft en wat anderen wel eens over jou zeggen. Je zal merken dat op basis van je koffiekeuze we al erg veel kunnen voorspellen! Beetje eng, misschien? Lees dan gerust verder.

Espresso rush addict

Ga jij elke ochtend voor een espresso, of soms zelfs een dubbele espresso? Dan is jouw dag waarschijnlijk gevuld met verantwoordelijkheden, tal van meetings en toffe projecten. Je gaat geen uitdagingen uit de weg, je hoofd staat niet vaak stil en je krijgt energie van de hustle and bustle van elke dag. Heb je toch eens een moeilijk moment? Gelukkig zijn je trouwe koffiemachine en koffiebonen er dan ook dan om je te troosten en je de moed te geven om er weer een fantastische dag van te maken.

De eigenwijze genieter van zwarte filterkoffie

Ik drink mijn koffie zwart, zegt de eigenwijze levensgenieter. Geen melk of suiker, en voor mij hoeft die Italiaanse of Engelse fluff zeker niet. Gewoon zwarte filterkoffie, simpel en zalig. Jij houdt ervan om dingen op jouw manier te doen, anderen moeten jou niet vertellen hoe je van het leven moet genieten. Jij weet dat al. Soms ben je wat nostalgisch, maar je geniet vooral van de simpele dingen in het leven zoals koffie op zondagochtend, knuffels van mensen die je liefhebt en impromptu uitstapjes naar alle hoeken van de wereld.

Flat white virtuoos

Beschrijven mensen jou ook wel als creatief, spontaan en open? Dan ben jij onze flat white virtuoos. Elke dag hetzelfde? Dat is helemaal niets voor jou! Je houdt van verandering, maar kan soms ook wat rusteloos en roekeloos zijn. Je komt echt tot leven als je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan en je met je handen iets creëert of urenlang muziek kan maken. Als het soms eens warrig is in je hoofd, zet jij je neer met een goed boek en een goede tas koffie ernaast. Zo verdwijnen die donkere gedachten zachtjes aan.

Cappuccino chic

Altijd mee met de laatste trends, modieus en streef je stiekem naar die Franse je-ne-sais-quoi elegantie? Dan ben jij de belichaming van cappuccino chic. Je ziet er altijd prachtig uit, bent een luisterend oor voor de mensen rondom je en betovert elke barman of -vrouw met je aanstekelijk lach. Ondanks je perfectionistisch kantje, omarm je iedereen rondom je en moedig je hen aan om het beste uit henzelf te halen! Een vriend(in) zoals jou, zo zijn er niet veel.

Herken je je in onze beschrijvingen? Ben jij de eigentijdse levensgenieter of een echte virtuoos? Laat het ons dan weten!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: De mooiste badkamer accessoires
En deze: Waarom snel internet bijna altijd de beste optie is

Related posts
Drinks & Food #MNLK

De voordelen van koffiecups

2 Mins read
Misschien sta je er nooit echt bij stil, maar de manier waarop je je koffie bewaart heeft veel invloed op hoe je…
Business & Luxury #MNLKDrinks & Food #MNLK

Duurste espressomachine ter wereld is....

1 Mins read
De zoektocht naar het perfecte kopje koffie is er één die al menig barista slapeloze nachten heeft bezorgt. Als energieshot in de…
Drinks & Food #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Duurste koffie ter wereld

1 Mins read
Ben jij er ’s morgens ook nog niet helemaal, tot je de eerste dosis cafeïne van de dag binnen hebt? Dan ben…