Sport & Lifestyle #MNLK

Wat kost een personal trainer?

1 Mins read

Gemiddeld kosten personal trainers tussen de €40,- tot €90,- per uur. Locatie, de duur van de training, het aantal sessies en type sessie (groepstraining of persoonlijke training) hebben allemaal invloed op de totale kosten van het inhuren van een personal trainer om u te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Geïndividualiseerde fitnesstrainingen in een-op-een of kleine groepen

Personal trainers bieden geïndividualiseerde fitnesstrainingen in een-op-een of kleine groepen. Deze professionals helpen je bij het bereiken van jouw doelen. Of je nu net een paar procent lager wilt gaan in je vetpercentage of tien kilo af wilt vallen, het is allemaal mogelijk. Ook bieden ze vaak voedingsadvies en stellen een aangepast trainingsplan op om zelf te oefenen.

Wat beïnvloedt de kosten van een personal trainer?

Enkele factoren zijn van invloed op de totale kosten van een personal trainer, waaronder de frequentie en duur van sessies, evenals de locatie van training. Trainers bieden gewoonlijk sessies van 30, 60 of 90 minuten aan, en klanten betalen doorgaans per sessie. Trainingssessies kunnen een eenmalige aangelegenheid zijn of dagelijks, meerdere keren per week of wekelijks worden herhaald.

De duur van de sessie hangt af van je algehele fitnessdoel en wat je wilt bereiken. Als je bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in gewichtsverlies en flexibiliteit, zijn je sessies mogelijk aan de langere kant, omdat je oefeningen duurtraining en een langzamere rek- of yogasessie omvatten. Uiteindelijk, hoe meer onderwerpen of fitness routines worden behandeld, hoe langer de sessie en hoe hoger de kosten.

Een sessie van een personal trainer:

YouTube video

Groepstraining versus persoonlijke training

Een een-op-een personal training sessie kost meer dan een groepstraining. Individuele training biedt specifieke aandacht voor de individuele behoeften van de cliënt en is flexibeler voor het aanpakken van specifieke blessures, persoonlijke voeding en algemene doelen. Groepslessen kunnen door de klant of de trainer worden georganiseerd, maar meestal is het voor de klant comfortabeler om een paar vrienden te verzamelen voor een trainingssessie om de kosten per persoon te verlagen.

Related posts
Drinks & Food #MNLK

5 tips om een gezond dieet vol te kunnen houden

2 Mins read
Wil je graag afvallen of een gezondere levensstijl aannemen? Dan is het belangrijk om een dieet te volgen dat bij jou past…
Sport & Lifestyle #MNLK

Afslanken met shaken

2 Mins read
Wil jij graag ontzettend snel afvallen, dan kan dit door het drinken van shakes. Niet voor niets is het afvallen met shakes…
More #MNLK

Problemen met lichaamsvet aanpakken

2 Mins read
Als het gaat om afvallen en op gewicht blijven, is er geen magische pil die dit voor je kan doen. In plaats…