The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Wat kost het om een privéjet te huren?

1 Mins read

Zou het niet heerlijk zijn om te reizen als een ster of een mediamagnaat? Dat kan als je een privéjet huurt! Maar wat zijn nou daadwerkelijk de voordelen en natuurlijk de kosten?

De prijs en de voordelen van het huren van een privéjet

Wanneer je reist met een privéjet dan zijn de efficiëntie en flexibiliteit wel de grootste voordelen. Je kiest zelf je bestemming en wanneer je wilt gaan. Je kunt ook nog kiezen vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken. Geen zin in de drukte van Schiphol? Er zijn nog genoeg andere luchthavens in Nederland, zoals Rotterdam en Eindhoven. Bovendien hoef je maar een kwartier voor het vertrek op de luchthaven te zijn. Hoeveel tijd scheelt dat je wel niet? Geen gedoe meer met lange wachttijden en rijen.

Private jet

De kosten

Standaardprijzen voor het huren van een privé vliegtuig zijn er niet. Deze kosten worden namelijk bepaald door een aantal factoren. Denk dan aan de afstand, hoeveel passagiers gaan er mee, hoe lang blijf je op de bestemming en in wat voor jet je wilt vliegen. Om je toch een idee te geven van de mogelijkheden zijn hier een aantal voorbeelden:

  • Wil je morgen even heen en weer voor zaken en een lunch in Genève? Het huren van een kleine jet kost je dan €11.000,-.
  • Heb je zin in een strandvakantie van 8 dagen met 6 van je beste vrienden? Een middelgrote privéjet kost jullie dan €32.000,-.

Privé vliegtuig

Ga je liever een lang weekend wintersporten met de hele familie in St. Gallen? Dan kun je een privéjet huren voor 12 personen. Dit kost je nog geen €2500,- per persoon. Dat valt eigenlijk best meer toch? Zeker als je bedenkt dat de kosten inclusief luxe catering, belastingen en personeel zijn.

Enkele filmpjes:

Feedback? Stuur dan een reactie naar info@mnlk.nl.

Leestip -> Duurste pak ter wereld