The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLK

Wat staat er bij jou op je bucketlist?

1 Mins read

Tegenwoordig zijn er steeds meer Nederlanders, en zeker jongeren, die een bucketlist hebben. Een bucketlist is een lijst activiteiten en avonturen die je sowieso nog wilt gaan doen. Dat kan van alles zijn. Mogelijk staat er al veel op jouw to do-lijstje. Hoe jouw bucketlist er op dit moment ook uitziet, de onderstaande activiteiten moeten er eigenlijk wel op staan. Is dat niet zo, vul jouw bucketlist dan aan. We hebben inspiratie genoeg voor je!

Ideeën voor op je bucketlist

1. Schrijf een eigen boek of verhaal

Het is een droom van veel Nederlanders: je eigen boek schrijven. Begin er nu alvast aan en schrijf elke dag een tuk of wat zinnen. Zo kun je je eigen leven beschrijven. Is dit allemaal te groot en omvangrijk voor je, begin dan eens met een kort spannend verhaal.

2. Zwemmen in de regen

Doe gewoon een keer lekker gek. Is het warm en het regent? Trek je zwembroek aan en neem een duik in de vijver of een kanaal bij jou in de buurt. De regen die meestal vervelend is, is dan een stuk minder lastig.

3. Bekijk het Noorderlicht

Het Noorderlicht (aurora borealis) bekijken in Scandinavië betekent deelgenoot worden van de mooiste lichtshow op aarde. Dat moet je een keertje meegemaakt hebben natuurlijk!

4. Een nieuwe taal leren

Altijd maar dat Nederlands, op vakantie soms afgewisseld met een paar woordjes Engels of Duits: dat gaat toch vervelen? Leer ene keer een unieke, onbekende taal. Denk aan Russisch, Spaans of Grieks. Wedden dat het je gaat bevallen?

5. Bungeejumpen: gewoon doen!

Aan een elastiek van grote hoogte naar beneden springen en even rond bungelen is de grootste angst van veel mensen. Heb je dit eenmaal uitgeprobeerd, dan blijkt bungeejumpen verslavender te zijn dan je denkt!

6. Verras iemand spontaan met een taart

Een taart voor een speciaal iemand bakken, als verrassing, is ook een leuke activiteit voor een bucketlist. Doe het gewoon een keer en ervaar hoe fijn mensen dit vinden!

Leestip -> Wat zou je nog graag in je leven willen doen? Maak een bucketlist

Related posts
More #MNLK

9 extreme sporten voor op je bucketlist (?!)

1 Mins read
1. Volcano Boarding Deze sport is zo extreem als de naam al doet vermoeden. Er zijn slechts twee locaties ter wereld waar…
Mind & Soul #MNLK

Wat zou je nog graag in je leven willen doen? Maak een bucketlist.

1 Mins read
Wat staat er op jouw bucketlist? Je zou een bucketlist kunnen omschrijven als een opsomming van alle dingen die je nog wilt…