The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Wat verdient een Youtuber met ruim 50.000 abonnees nou eigenlijk?

1 Mins read

Je zult je ongetwijfeld wel eens hebben afgevraagd hoeveel Youtubers nou eigenlijk verdienen. In deze video geeft levensgenieter, avonturier, fietsfanaat en vlogger Ryan van Duzer je een kijkje in zijn Analytics en inkomsten.

Met een kleine fanbase heeft Ryan een keurig kanaal opgezet, maar hij is verreweg een beroemde kop op Youtube. Toch kun je er redelijk wat geld mee verdienen. Zo verdiende hij met ads draaien op zijn kanaal in december zo’n 1200 dollar. Dat is toch een aardige smak geld. Ondanks dat gegeven moeten we wel even realiseren dat hij in 2019 maar liefst 75 video’s heeft gemaakt (zo’n 1.4 video per week dus). Als hij gemiddeld zo’n 900 dollar per maand scoort, betekent dat hij per video zo’n 160 dollar verdient.

Een leuk verdienmodel an sich voor erbij, maar niet genoeg. Het moge ook duidelijk zijn dat je véél meer kunt verdienen als je 100.000+ of zelfs een miljoen+ abonnees hebt.

Lees ook: 4 manieren om in 2020 als zelfstandige goed geld te verdienen
Related posts
More #MNLK

Hoe laat je je geld meer waard worden, in plaats van minder?

2 Mins read
Iedereen die geld heeft, of dat nu veel of weinig is, vind het prettig als dat meer waard wordt. De waarde gelijk…
More #MNLK

Hoeveel verdient Cristiano Ronaldo?

1 Mins read
Of je nu een voetbalfan bent of niet, iedereen kent zijn naam. Omdat hij zo succesvol is. Zowel in zijn sport als…
More #MNLK

Wat doet intensief gebruik van de smartphone met je?

1 Mins read
De smartphone is onmisbaar geworden in onze digitale samenleving. Of het nu voor school, werk of eigen gebruik is: vrijwel overal gebruiken…