The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Wat was het dieet van Giel Beelen voor zijn Road to Sixpack?

1 Mins read

Het is radiodj Giel Beelen (41) onlangs gelukt om in korte tijd een sixpack inclusief gespierd lijf te kweken. Hij maakte er meerdere interessante Youtube video’s over en daarvan werd weer een documentaire van 30 minuten over geschoten. Maar wat at hij tijdens dit proces nou eigenlijk?

Gespierde spijker

Wat klaagbakken op Twitter ook zeiden over het resultaat, we moeten allen toch kunnen erkennen dat wat Giel gedaan heeft bewonderenswaardig is! Hij ging er keihard voor en scoorde indrukwekkende resultaten. Hij ging van lamme ongetrainde gozer naar gespierde spijker in enkele maanden tijd, waar Giel zeer zeker lof voor verdient.

In de onderstaande video legt Giel uitgebreid in geuren en kleuren exact uit wat zijn dieet was en welke supplementen hij nam. Water, kip, sapjes, water, water, cola zero, kip, rijstwafels, water, nootjes, tomaten, water en nog meer water!

Check ook: Gaat het radiohost Giel Beelen lukken om een sixpack te kweken?
Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Wel of geen lidmaatschap bij een sportschool? De voordelen op een rijtje!

2 Mins read
Je hebt de knoop doorgehakt. Je beweegt veel te weinig en hier wil je echt verandering in brengen. Misschien heb je ook…
Sport & Lifestyle #MNLK

Fitnessapparatuur of losse gewichten, wat is beter?

3 Mins read
Het is nog volop gespreksvoer in de meeste sportscholen, de eeuwige discussie tussen voorstanders van fitnessapparatuur en losse gewichten. We sporten inmiddels…
Sport & Lifestyle #MNLK

Populaire supplementen in de fitnesswereld

2 Mins read
Fitness is een enorme markt en er zijn heel veel producten die ons helpen om sneller en gezonder fit te worden. Denk…