The Online Lifestyle Magazine For Him

Gaming #MNLKMore #MNLK

Wat we weten over The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

1 Mins read

The Legend of Zelda; Breath of the Wild 2 wordt momenteel ontwikkeld en volgens kenners gaat dit een van dikste games ooit worden voor de Nintendo Switch. De game is een vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild en is eind vorig jaar gepresenteerd. Dit was bij de presentatie van de nieuwe Nintendo Switch en ging gepaard met een hele korte en mysterieuze trailer. Echt veel over de game weten we dan ook nog niet. Toch kunnen we inmiddels wel een schatting van de releasedatum maken, check het hieronder.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sequel

Sinds de aankondiging bij de presentatie van de Nintendo Switch heeft Nintendo vrijwel niks meer losgelaten over het nieuwe spel. Er is ook nog nooit een releasedatum bekend gemaakt. Sterker nog, Nintendo heeft nooit enige richting gegeven. Nadat de Electronic Entertainment Expo (E3 2020) was afgelast vanwege corona werd verwacht dat men op een andere manier wat meer informatie zou delen, maar dit bleef uit. Aangezien de eerste editie van The Legend of Zelda een groot succes was zijn de verwachtingen hooggespannen. Dit zou ook weleens de reden kunnen zijn van alle onduidelijkheid. Nintendo wil deze verwachtingen natuurlijk wel waar maken en lijkt daar alle tijd voor te nemen.

Wat is er wél bekend over de release

Nintendo doet dus tot nu toe vrij geheimzinnig over het nieuwe spel en de releasedatum. Het enige wat ze zeggen is dat het spel ‘’in ontwikkeling’’ is. Toch kunnen we uit de trailer en de verhalen van een aantal bronnen wel een inschatting maken wanneer het spel er ongeveer gaat komen. Vorig jaar stelde een bron, die het vaak bij het juiste eind heeft, dat Breath of the Wild 2 er in 2020 zou komen. Wel zei hij erbij dat games van Zelda vaak later komen dan gepland. Een andere bron geeft aan dat dit inderdaad het geval is en dat het spel op z’n vroegst pas in 2021 uitkomt. De kans is dus groot dat we nog even moeten wachten op The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, gelukkig is de kans ook groot dat dit het wachten helemaal waard blijkt te zijn.

Leestip -> Met een noodvaart de berg af in DescendersHoge snelheden op twee wielen met Ride 4