The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Wat zijn je beste aankopen ooit geweest?

1 Mins read

Je beste aankopen ooit, welke is dat? Was het je auto, je Playstation, een horloge, fiets of misschien wel je huis? 

Je trouwe vierwieler brengt je van A naar B

Toegegeven, je auto is ook een voorspelbare suggestie, maar hij brengt je wel van A naar B en laat het zelden afweten – of je moet erin geslaagd zijn het Wrak Van Het Jaar aan te schaffen. Wie lange stukken met zijn auto heeft gereden, heeft er een band mee opgebouwd. Het mooiste voorbeeld hiervan zien we in Top Gear (tegenwoordig The Grand Tour), waar Clarkson, Hammond en May tijdens de specials soms zelfs tot tranen toe geroerd zijn door de liefde die ze in een week tijd hebben gekregen voor een tweedehands karretje.

Je vinylcollectie

Wat is het heerlijk om je even terug te trekken en met militaire precisie je platen op volgorde te zetten, ze schoon te maken en – uiteraard – een uitgebreide draaibeurt te geven. IPA’tje of ander speciaalbiertje erbij en lekker luisteren naar het warme geluid van het vinyl. Daar weegt geen streamingdienst tegenop. Elk nummer heeft zijn verhaal, je weet nog precies waar je welke plaat gekocht hebt, en waarom. Dit is dus wat ze bedoelen als het over mindfulness hebben!

Je barbecue

Wat nou alleen barbecueën in de zomer. Het hele jaar door kan het ding aan! Scheelt ook nog eens luchtjes in je woning. En het is niet eens gezegd dat er alleen vlees op moet – de geur van geroosterde paprika’s of maiskolven is minstens zo lekker. Wie weet ga je hem ooit vervangen, maar dan alleen door een echte, uitgebreide buitenkeuken: dat wordt dan meteen met afstand je allerbeste aankoop ooit.

Wat is je beste aankoop ooit geweest?

Leestip -> Stijlvol kleden in de winter? Tips & trendsExclusieve wijnen; de vier grote B’s