Cars & Tech #MNLK

Wat zijn slimme features van een Apple Watch?

2 Mins read

Wil je een smartwatch kopen? Je hebt veel designs om uit te kiezen. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Veel mensen kiezen voor een Apple Watch, vanwege de moderne functionaliteiten en het strakke design. Zeker als je ook een iPhone hebt, is dit een perfecte combinatie. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt met een Apple Watch? Dít zijn handige gebruiksmogelijkheden.

Workouts tracken

Smartwatches worden verreweg het meest gebruikt om workouts bij te houden. Dit kan je namelijk veel inzicht geven in je sportprestaties, en de mogelijkheid tot het verbeteren ervan. Je voert vooraf het type workout in dat je gaat doen: van pilates tot voetbal. Ook kun je een bepaald doel instellen, bijvoorbeeld bij een fitnesstraining. Vervolgens kun je allerlei gegevens tracken, waaronder calorieverbruik, hartslag, duur, afstand en tempo. Stel zelf in wat je wel en niet wilt meten: dit kun je personaliseren. En draag een speciaal sportbandje, zoals een Apple Watch 7 bandje voor workouts. Zo zit je smartwatch extra comfortabel.

Dagelijkse activiteiten bijhouden

Naast je workouts kun je nog meer tracken met een Apple Watch. Het maakt dat je het horloge de hele dag door kunt dragen. Een sportbandje is niet steevast nodig, denk juist ook aan een Apple Watch 8 bandje van leer, nylon of staal. Je kunt verschillende dagelijkse activiteiten bijhouden, wat ook weer inzicht kan geven in je levensstijl. Waar je aan kunt denken? Meet het aantal stappen dat je per dag zet. De meting met een smartwatch is accurater dan de meting via een telefoon. Hierbij kun je ook zien hoeveel calorieën je verbruikt. Je kunt niet alleen beweging tracken, maar ook de momenten waarop je staat. Stel optioneel dagelijkse doelen in, zoals een specifiek aantal stappen. Je smartwatch houdt bij of je dit haalt.

Betalen met Apple Pay

Nog even en de pinpas is verleden tijd. Met een smartwatch van Apple maakt het niet uit als je ‘m vergeet wanneer je de deur uitgaat. Je kunt namelijk Apple Pay installeren, waarmee je met je smartwatch kunt betalen – in de supermarkt bijvoorbeeld. Het werkt heel eenvoudig en intuïtief.

Bellen en berichten beantwoorden

Om telefoontjes en berichten bij te houden, is het zonder smartwatch noodzakelijk om je telefoon in de gaten te houden. Met een slim horloge om je pols kun je echter nog makkelijker zien wat er binnenkomt. Zónder dat je je telefoon er direct bij hoeft te pakken, want je kunt korte antwoorden sturen of een belletje opnemen. Dit werkt snel en maakt dat je niet direct bent afgeleid door onnodig telefoongebruik.

Muziek en andere media afspelen

Muziek, podcasts of video: je kunt veel apps besturen via je smartwatch. Zet je favoriete tunes aan, of pauzeer juist een nummer als je rust om je heen wilt. Stream een online video naar de tv met je smartwatch. Er is veel mogelijk. Al met al kun je met de vele mogelijke handelingen je telefoontijd beperken, wat je productiviteit verhoogt. Een win-winsituatie!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook:

 

Related posts
More #MNLK

Wist jij dat een smartwatch kan helpen voor een betere nachtrust? 

2 Mins read
Iedereen heeft weleens van die nachten waarin het lijkt alsof de slaap maar niet wil komen. Gedachten malen door je hoofd, stress…
More #MNLK

De populairste telefoonaccessoires van dit moment

2 Mins read
Iets wat 100 jaar geleden nog niet gebruikt werd, maar tegenwoordig niet meer weg te denken is: de telefoon. Het is niet…
Sport & Lifestyle #MNLK

Heren armbanden, mustsen en smartwatches

1 Mins read
Accessoires zijn als kers op de taart voor je outfit. Ze maken het geheel af en zorgen daarmee voor een finishing touch…