The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Welk ondergoed vinden vrouwen aantrekkelijk bij een man?

1 Mins read

Als je je elke ochtend aankleedt, moet je, tenzij je een die-hard commando-broeder bent, ondergoed aantrekken, en hopelijk een schoon paar. Ondanks wat je misschien denkt of wat je momenteel gedraagt, dat ondergoed moet net zo stijlvol zijn als de kleding die je eroverheen draagt. Wat een stijlvolle onderbroek vormt, is een punt van discussie, afhankelijk van wie je het vraagt.

Aangezien de enige persoon die je in dat ondergoed ziet vaak de vrouw is waar je het voor uitdoet, is er een onderzoek gedaan onder 200 vrouwen. De vraag: wat voor mannenondergoed vind je het meest aantrekkelijk bij een man: een strakke boxer, een slip, of boxershorts? Er werd ook gevraagd naar zaken als vorm, patroon en hoe onthullend ze zouden moeten zijn. De antwoorden waren enthousiast, grondig en soms hilarisch – het blijkt namelijk dat deze dames meer kont willen zien “and they cannot lie”.

Ondergoed dat vrouwen aantrekkelijk vinden bij de man

Boxershort

De wijde boxershorts worden beschouwd als de klassieke, niet te gekke en niet te opzichtige optie. Maar wat voor soort wijde boksers kan de man het best dragen voor de vrouwen die er de voorkeur aan geven? Het blijkt dat deze vrouwen patronen de voorkeur gaven boven effen kleuren. Maar wees gewaarschuwd: wees voorzichtig dat het patroon niet te schattig is!

De klassieke slip

De meeste ondervraagde vrouwen waren niet bepaald fans van slips. Velen noemden hen op een denigrerende manier “tidie whities”. Anderen zeiden dat ze hen aan hun vader deden denken. Dat is niet iets wat je als man wilt. Maar toch waren er een paar diehard fans die wel warm liepen voor een strakke slip.

De boxer

De strakke boxer is veruit favoriet bij de ondervraagde vrouwen en dan vooral de boxer brief (korte pijpen). Boxershorts hebben de lengte van boxers, maar de stof van slips. Ze bieden meer ondersteuning en omdat ze strakker zijn, laten ze meer zien van de vorm van een man. Dit noemden de vrouwen als hun favoriete aspect van de boxer brief. Verreweg de meest populaire onderbroek bij de dames is een zwarte Calvin Klein. De vrouwen houden van het slanke silhouet.

Check dit artikel ook eens -> Welk gewicht hoort eigenlijk bij welke lengte?
En deze -> Afvallen zonder een dieet

Related posts
More #MNLK

Let the Björn Borg Summer Sale begin!

1 Mins read
Wie Björn Borg zegt denk natuurlijk meteen aan de succesvolle tennisser die aan het einde van de jaren 70 de titel van…