Cars & Tech #MNLK

Welke features heeft de Spotify Web Player?

1 Mins read

Muziek kun je tegenwoordig overal luisteren. Thuis, onderweg, al hardlopend, waar je maar wil. Online streamingsdiensten bieden inmiddels ook eindeloze keuzes aan muziek. Smartphones en laptops zijn zodoende getransformeerd tot muziekbibliotheken zonder beperkingen. Je kunt je favoriete muziek of podcasts zoeken via YouTube, Spotify of andere online platforms. Spotify kun je tevens ook downloaden als applicatie op je computer of smartphone. Hiermee heb je directe toegang tot jouw gepersonaliseerde bibliotheken. Je kunt echter ook gebruik maken van de Spotify Web Player, zonder de app te downloaden.

Wat is de Spotify Web Player?

Wat de Spotify Web Player anders maakt dan de app van Spotify is dat je geen applicatie nodig hebt om hetzelfde te kunnen luisteren. Om toegang te krijgen heb je niet eens de premium versie van Spotify nodig. Je typt in je web browser simpelweg open.spotify.com in en de webpagina laadt de spotify speler. Mocht je nog geen account hebben, kun je dit binnen een paar snelle stappen regelen en klaar is kees. Je hebt toegang tot al jouw favoriete muziek of podcasts.

YouTube video

Welke features heeft de Spotify Web Player?

In feite heeft de Spotify Web Player dezelfde functionaliteit als de app van Spotify op je telefoon of computer. Het overzicht ziet er iets anders uit, maar je kunt net als in de app je eigen afspeellijsten samenstellen, artiesten toevoegen aan je favorieten en een eigen podcast bibliotheek samenstellen.

Ook verschijnen elke week een aantal afspeellijsten die zijn samengesteld door Spotify op basis van je smaken in de weken ervoor, waanzinnig!

YouTube video

Luisteren naar je favoriete muziek – geweldig!

Zo kun je luisteren naar jouw favoriete artiesten met andere nummers of zelfs nieuwe muziek die op basis van je zoekgeschiedenis aan je wordt voorgesteld. Dit alles kan vanuit het comfort zonder het downloaden van een app. Je zoekt gewoon de web player van spotify in je web browser en je hebt in een klik toegang tot alles wat je maar wil op het gebied van muziek en podcasts.

YouTube video

Feedback voor de redactie -> info@mnlk.nl

Check ook: De kosten van Spotify & De meest getreamde artiesten op Spotify

Related posts
More #MNLK

Ontdek de Boeiende Wereld van Populaire Podcasts op Spotify

2 Mins read
Podcasts zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire vormen van entertainment en informatievergaring. En Spotify, een van ’s…
Cars & Tech #MNLK

Hoe kan ik Spotify opzeggen?

2 Mins read
Heb je een Spotify abonnement en wil je deze opzeggen? Je kunt dit doen op een aantal simpele manieren. Het kan zijn…
More #MNLK

Voordelig Spotify luisteren met Spotify Family

2 Mins read
Spotify Family is een premium account waarmee je 1+5 premium Spotify account krijgt. Dit abonnement is ideaal als jij met verschillende mensen…