The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Welke kleding trends kunnen we verwachten in 2021? 

2 Mins read

Een nieuw jaar, een nieuwe kledingkast! Althans, dat is wat voor een grote groep mannen geldt. Hoe vaak vernieuw jij de kleding in je garderobe? Wanneer je dit jaarlijks doet, is het verstandig om alvast te kijken naar de trends van dit jaar. Welke kleding zal de komende maanden populair worden? Welke kleuren zien we terugkomen in de kleding van 2021? Kiezen we massaal voor een strak shirt, of mag het best wat wijder zitten? In dit artikel zoomen we alvast in op de kleding trends voor het nieuwe jaar. Het helpt je jouw garderobe op orde te krijgen voordat we straks weer naar het restaurant en ons werk mogen!

Hippe, opvallende kleuren in onze kleding

Een van de kleding trends voor 2021 is het gebruik van opvallende kleuren. Waren het voorheen de opvallende teksten en afbeeldingen op shirts en truien, zijn het nu de opvallende kleuren die we vaker terug zien komen. Overigens is 2021 niet het eerste jaar, dat men vaker kiest voor een opvallend kleurtje. Ook in het afgelopen jaren werd al vaker gekozen voor een kleurencombinatie met een groot contrast. Met name in de zomer zijn dergelijke shirts en shorts populair.

Moet je alle zwarte en grijze kleding uit de kast verkopen of weggooien? Absoluut niet! Voor een nette gelegenheid komen de zwarte en grijze elementen nog goed van pas.

Accenten leggen op de mooie punten van je lichaam

Naast het gebruik van kleurencombinaties met een groot contrast, is ook het accentueren van de mooie punten van je lichaam een absolute trend uit de laatste jaren. Mannen kiezen steeds vaker voor een los hemd in de zomer, voor een strakke coltrui in de winter, enzovoorts. Het maakt dat borst- en armspieren goed tot hun recht komen. Je hebt er tijden voor gewerkt! Reden genoeg om er best een beetje trots op te zijn en dit ook te tonen aan de mensen om je heen. De verwachting is dat deze trend zich in 2021 verder door zal zetten en dat we minder vaak kiezen voor een wijde trui.

Online shoppen is hot in 2021

Een derde trend op het gebied van kleding: we shoppen steeds vaker online in 2021! Dit merkt ook Express Wear, waar het steeds drukker is. Het online shoppen van kleding brengt verschillende voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je de kleding in alle rust thuis kunt passen, dat je keuze hebt uit een veel ruimer aanbod, dat je niet langer in de rij hoeft te staan bij de kassa, enzovoorts. 

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Waar moet je op letten bij het kopen van een matras?
Leestip -> Hoe moet je broccoli koken?

Related posts
More #MNLK

3 handige tips om er stijlvoller uit te zien

2 Mins read
Ben je niet tevreden met je garderobe? Of heb je eigenlijk alleen maar basic outfits in de kast hangen? Er zijn meer…
More #MNLK

Eigen kleding verkopen? Houd rekening met deze onderdelen!

2 Mins read
Heb jij altijd al de droom gehad om een eigen kledinglijn te ontwerpen? Het kan heel leuk zijn om je eigen fantasie…
Sport & Lifestyle #MNLK

Sportief en modieus gekleed in Off-White

3 Mins read
Het is heerlijk om sportieve kleding te dragen, ook wanneer je niet aan het sporten bent. Het zit heel comfortabel, staat leuk…