More #MNLK

Welke soorten mannen truien zijn er zoal?

2 Mins read

Als je als man op zoek bent naar mooie truien heren, valt er behoorlijk veel te kiezen. Zo kun je gaan voor een hoodie, een lekkere trui van polyester of voor een stijlvolle coltrui heren. Naast deze soorten mannentruien is er nog meer keuze. Wat zijn eigenlijk de meest voorkomende truien heren en welke voordelen, of nadelen, hebben deze kledingvarianten?

Hoodies

Een van de meest prettig zittende truien heren is de hoodie. Nog niet eens Zo heel lang gelden droegen mannen hun hoodies alleen thuis. Maar hoodies zijn tegenwoordig echt een mode-item geworden en met name geliefd omdat je met een hoodie snel een muts over je hoofd kunt trekken als het buiten koud is of regent. Qua keuzemogelijkheden is er van alles mogelijk als je hoodies zoekt. Er zijn tal van kleuren hoodies, neutrale en felle kleuren, maar ook divers stofsoorten, zoals merinowol, polyester of katoen, waaruit gekozen kan worden. Denk ook na of je een opdruk op je herentrui wilt of niet.

Hieronder enkele verschillende truinen:

Trui voor heren Trui voor mannen Trui voor mannen Trui voor mannen Trui voor mannen Mannen trui

Coltruien

Naast hoodies zijn ook coltruien een populaire truienvariant onder mannen. Een coltrui heren staat niet alleen modieus, modern en hip, maar biedt ook een hoop draagcomfort en warmte. Zeker in het najaar is een coltrui voor heren dan ook een aanrader. Een groot voordeel van de coltrui is dat deze uitstekend te combineren is met (open) bloesjes, jackets en colberts. Maar ook zonder extra kleding over je coltrui kun je met dit kledingstuk prima voor de dag komen als modebewuste man!

Pullovers

Dunne pullovers zijn het helemaal tegenwoordig. Dunne pullovers zitten niet alleen lekker, maar zien er ook stijlvol uit en zijn lekker luchtig en los. Een pullover is goed te dragen over een t-shirt heen. Ideale en populaire kleuren voor pullovers zijn beige, donkerblauwe pullovers, maar ook kleuren als beige of zwart zijn met veel andere kledingstukken te combineren.

Kabeltrui

Ten slotte mogen in de kledingkast van de moderne man een of meer modieuze kabeltruien niet ontbreken. Kabeltruien zijn prachtige gebreide truien voor heren die een chique uitstraling hebben. Het fijne aan kabeltruien is dat je ze het hele seizoen door kunt dragen. Wil je een kabeltrui voor het voorjaar en de zomer, kies dan voor een lichte wolsoort of linnen variant. Naast voorjaars kabeltruien is het prettig om ook wat dikkere soorten kabeltruien in huis te halen, die je in de herfst en winter kunt dragen, te bestellen overigens bij bijvoorbeeld de Bijenkorf. Zo ben je als man het hele jaar door voorzien van stijlvolle, modieuze en lekker zittende kleding!

Leestip -> Mooie lange winterjassen voor mannenStijlvol kleden in de winter? Tips & trends