The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Wereldrecord in Warzone Call of Duty

1 Mins read

Op 15 Mei is er een record aantal kills neergezet in de Quads gamemode. De YouTubers en streamers TeePee, HusKerss, Symfuhny en Dougisraw hebben het vorige record van 113 kills weten te verbreken met een score van 121 kills! Een lobby in Call of Duty: Warzone begint met 150 spelers, dus dit team heeft maar liefst 80% van de spelers weten te verslaan. YouTuber HusKerrs heeft het allemaal gefilmd. Hij heeft het filmpje van het wereldrecord op zijn Kanaal gezet.

Nieuw wereldrecord in Warzone van Call Of Duty (138)

Helaas voor deze vier werd hun record snel afgepakt door vier nieuwe spelers. Er werd gedacht dat 121 toch wel het hoogst haalbare zou zijn, maar op 23 Mei werd het record alweer verbroken met 138 kills! Dit bizar hoge wereldrecord is behaald door Cellium, Vikkstar123, Priestahh en aBeZy-.

Vikkstar123 heeft een link op twitter gedeeld naar het filmpje van het wereldrecord. Hier het filmpje op Youtube:

Cellium behaalde in deze topscore 36 kills, Vikkstar123 35, Priestahh ook 35 en aBeZy- kwam uit op 32 kills. Daarbij hadden ze ook allemaal meer dan 10.000 damage. Als je zo’n hoog record wil halen, moet je constant in beweging zijn. Het team was ongeveer 98% van de lobby in beweging.

Het verliep niet helemaal soepel, want Priestahh kwam in de Gulag terecht. Maar hij heeft daar het duel uiteindelijk gewonnen.

In de Trio gamemode werd op 17 Juni ook een wereldrecord neergezet

Het record werd behaald door spelers ‘Metaphor’, ‘Frozone’ en ‘Pieman’. Met zijn drieën hebben zij een record neergezet van 102 kills! Metaphor maakte hiervan maar liefst 42 kills, Frozone 32 en Pieman heeft er 28 op zijn naam staan. Het vorige record stond op 93 kills. Dit record stond sinds 11 Juni ook al op naam van twee van deze jongens.

De vraag is niet of, maar wanneer er weer een nieuw wereldrecord neergezet gaat worden. Momenteel is het dé tijd om ongegeneerd op de bank je gaming skills bij te werken. Call of Duty: Warzone is in de afgelopen maanden razend populair geworden.

Leestip -> Warzone seizoen 4
Leestip -> Gaming setup

Related posts
Gaming #MNLK

Als jij een doorgewinterde gamer bent is de kans groot dat je al hebt gekeken naar de PS5 of Xbox Series X

3 Mins read
Deze nieuwe consoles zijn inmiddels een paar maanden uit, en ze zijn helemaal geweldig voor jullie mannen die van goede graphics en…
Gaming #MNLK

De nieuwste updates voor Warzone Call of Duty

1 Mins read
Ben jij een fervent Call of Duty Warzone speler? Dan weet je vast wel dat jouw game regelmatig een nieuwe update krijgt….
Gaming #MNLK

Last van storing in Call of Duty Warzone?

1 Mins read
Call of Duty Warzone is een van de meest populaire shooter games van het moment. Niet verwonderlijk. De game ziet er strak…