Cars & Tech #MNLK

WhatsApp Web (downloaden voor op pc, app etc.)

1 Mins read

WhatsApp Web is een geweldige manier om de functies van het berichtenplatform uit te breiden naar de desktop. De webclient is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, heeft dezelfde visuele interface als de mobiele versie van de app en berichten worden direct gesynchroniseerd tussen uw telefoon en internet. Hier leest u hoe u WhatsApp Web kunt instellen en gebruiken.

Wat is WhatsApp Web?

WhatsApp Web is hoe het klinkt: een webportaal waarmee je de WhatsApp-ervaring van je telefoon kunt spiegelen in een desktopbrowser zoals Chrome, Firefox, Safari, Opera of wat je maar wilt. Om WhatsApp veilig en privé te houden, is WhatsApp Web geen apart exemplaar van WhatsApp dat onafhankelijk van je telefoon leeft.

In plaats daarvan is het afhankelijk van de verbinding van uw telefoon met WhatsApp om een ​​eerste instantie te genereren en vervolgens, door een foto te maken van een unieke QR-code om te verifiëren, die exacte ervaring naar het web brengt. Zodra u zich afmeldt bij WhatsApp op uw telefoon, wordt de verbinding met internet verbroken.

YouTube video

WhatsApp Web activeren en gebruiken

Om WhatsApp op internet te gebruiken, moet je de webclient aan je telefoon koppelen. Ga hiervoor naar web.whatsapp.com op je computer. Je ziet een QR-code op de pagina en je moet deze scannen met je telefoon om je account aan de webversie te koppelen. Dit is wat je op je telefoon moet doen:

  1. Open WhatsApp vanuit de app-lade of het startscherm.
  2. Tik op het actie-overloopmenu (drie verticale stippen) in de rechterbovenhoek.
  3. Druk op WhatsApp Web.
  4. Richt de telefoon op de QR-code op web.whatsapp.com.

Dat is alles. Je account is nu gekoppeld aan de webclient en je kunt WhatsApp rechtstreeks vanuit je browser gebruiken. Met WhatsApp Web kun je documenten, foto’s en video’s, contacten delen en zelfs de camera van je computer gebruiken om foto’s te maken en deze te delen. Je kan ook de verhalen van uw vrienden bekijken, nieuwe chats starten, uw profielfoto wijzigen en de zoekfunctie in chats gebruiken.

Hoe de code scannen, zie hier de video:

YouTube video

Leestip -> Instagram: hoe te downloaden, registreren en beginnen?Een Instagram museum bezoeken?

Related posts
More #MNLK

Last van een storing bij Whatsapp?

2 Mins read
Het lukt me niet om verbinding maken met WhatsApp, WhatsApp werkt niet. Verbindingsproblemen met WhatsApp worden meestal veroorzaakt door uw wifi- of…
Cars & Tech #MNLK

3x populaire apps die iedereen kent

1 Mins read
Steeds meer mensen beschikken tegenwoordig over een smartphone. Een smartphone brengt diverse voordelen met zich mee, maar een van de grootste voordelen…
More #MNLK

Wat doet intensief gebruik van de smartphone met je?

1 Mins read
De smartphone is onmisbaar geworden in onze digitale samenleving. Of het nu voor school, werk of eigen gebruik is: vrijwel overal gebruiken…