The Online Lifestyle Magazine 

Drinks & Food #MNLKMind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

WheezyWaiter’s nieuwste experiment; een maand lang vegan!

1 Mins read

De jolige Youtuber WheezyWaiter voert graag experimenten op zichzelf uit om een beter mens te worden. Dit keer besloot hij om een maand lang vegan te worden!

De man met uitzonderlijk goed gevoel voor timing en zelfspot besloot alle dierlijke producten links te laten liggen. In deze komische vlog vertelt hij in geuren en kleuren hoe dat beviel.

Lees ook: Komische Youtuber Wheezy Waiter stopte een maand lang met suiker

Marcus, vegan?

Ik eet steeds minder vlees en vis, die ik slim heb vervangen met zéér smakelijke vegetarische opties (de vegaburgers en vegaballen van de Lidl, zalig!). Thuis haal ik sowieso geen vlees en vis meer in huis, alleen in een restaurant wil ik nog wel eens vlees bestellen. Zo eet ik ook een stuk meer groente en fruit dan ooit tevoren. Maar toch moet ik er persoonlijk niet aan denken om ALLE dierlijke producten links te laten liggen. Vlees en vis is absoluut geen probleem, maar ik zou wel enorm moeite hebben met kip, kaas en yoghurt! Wat jullie?


Lees ook: Stel besluit een maand lang te stoppen met internet; dit is wat er met hen gebeurde!
Related posts
Drinks & Food #MNLK

De unieke smaak van Picanha

2 Mins read
Je hebt misschien nog niet eerder van Picanha gehoord, maar het is een stuk vlees dat je niet zo snel zal vergeten…
Drinks & Food #MNLK

Eenvoudige tips om je vlees niet te verbranden op de BBQ 

2 Mins read
Met het voorjaar in aantocht halen veel mannen de barbecue van zolder! Nu is het enkel nog wachten op een mooie lentedag….
Drinks & Food #MNLK

Jackfruit eten als vleesvervanger?

2 Mins read
Eet je veganistisch of vegetarisch? Dan is de kans groot dat je weleens hebt gehoord van jackfruit. Het is een exotische fruitsoort…