The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Wijs advies voor jonge mannen van psycholoog Jordan Peterson: “Choose Your Sacrifice”

1 Mins read

De harde waarheid, maar weinig die er anno 2020 nog tegen kunnen, maar dat weerhoudt Jordan Peterson niet om het uit te delen. Dit doet hij met goede intenties om de nieuwe generatie mannen te sturen naar volwassenheid.

De Canadese psycholoog deelt in deze After Skool-animatie hoe hij denkt over wat er mis is met het gedachtegoed van deze jonge kerels. Tevens heeft hij een pragmatische oplossing voor je in petto die je misschien wel niet wil horen, maar wel moet erkennen en accepteren en vervolgens uit moet voeren. Kies!

Check ook: Hard doch rechtvaardig advies van Dr. Jordan Peterson: ‘How to Stop Wasting Your Life!’

Jordan Peterson is a Canadian clinical psychologist and a professor of psychology at the University of Toronto. His main areas of study are in abnormal, social, and personality psychology, with a focus in assessment and improvement of personality and performance. Jordan Peterson became a household name from his philosophies against political correctness. Now, Peterson travels the world giving lectures on self-development. His book, “12 Rules for Life: An Antidote to Chaos” has sold over 3 millions copies and was a National Best-Seller and International Best-Seller.

Related posts
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

David Goggins motivatievideo: het taaie doch rechtvaardige advies wat je nodig hebt

1 Mins read
Er is geen man die mij meer weet te motiveren om gas te geven dan eindbaas David Goggins. Deze keiharde veteraan der…
Business & Luxury #MNLK

Robert Kiyosaki van Rich Dad Poor Dad: 'The Truth about Money'

1 Mins read
Als het gaat om rijk/vermogend worden, dan zijn er maar weinig die het spelletje snappen. Robert Kiyosaki snapte het spelletje al in…
Drinks & Food #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Moet je nou wél of juist géén eieren eten?

1 Mins read
Met Pasen is het zeer gebruikelijk om een bootlading aan eieren naar binnen te werken, maar dit zou volgens heel wat dramatische…