The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Witte verf van Sigma is een van de grote merken in Nederland

1 Mins read

Een verfmerk dat veel gebruikt wordt door professionals, maar ook door particulieren die bijvoorbeeld het tuinhuis of de kozijnen gaan schilderen. Sigma staat bekend om haar diverse aanbod in producten van hoge kwaliteit. Of je nu verf zoekt om hout te lakken, kozijnen te schilderen, een vloer te coaten of metaal en kunststof te lakken. Sigma verf is zowel verkrijgbaar voor producten binnens- als buitenshuis. Producten als de universal matt of de Sigmapearl clean matt zijn een van de populaire witte verf producten die zowel door de professionals als de particulieren ingezet worden.

De universal matt voor alle binnen projecten

Staan er bij jou ook zoveel verfprojecten op de lijst? Dan ben je bij Sigma verf helemaal aan het juiste adres. Met de Sigma sigmacryl universal matt schilder je alle muren in één keer mooi dekkend! De hoge kwaliteit universal matt geeft het geheel een mooie matte look in een kleur naar wens. Dit is bijvoorbeeld mooi voor op de muren in de huiskamer, de garage of je werkkamer.

Gemakkelijk reinigen met universal matt

Een van de grote voordelen van de witte verf van Sigma is dat deze gemakkelijk te reinigen is. Je hoeft maar een vochtig doekje over je muur heen te halen en je veegt de vlekjes er zo vanaf. Daarbij is de verf ook zeer vast, waardoor het een zeer kostenefficiënt en duurzaam product is. De speciale coating zorgt dat stof en ander vuil zich minder snel kan hechten. Daardoor hoef je oppervlakken met de universal matt over het algemeen minder vaak schoon te maken. De universal matt is geschikt voor het aanbrengen met een kwast, maar ook voor het aanbrengen met een verfspuit.

Duurzaamheid en kwaliteit staan bovenaan

Een van de grote krachten van de witte Sigma verf is dat de kwaliteit zeer hoog is en het product toch goed betaalbaar. Daarbij doet sigma ook veel aan duurzaamheid. Sigma doet er alles aan om de impact van hun verf te maximaliseren, maar de voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Zo zijn de gebruikte ingrediënten hernieuwbaar en veilig. Daarbij investeert het merk ook in duurzame apparaten, die zorgen dat de hoge kwaliteit verf op een duurzame manier kan worden geproduceerd. Zo koop je met Sigma dus niet alleen een zeer hoge kwaliteit verf, maar zorg je ook goed voor je omgeving.