The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Wunderland Kalkar is een pretpark waar jonge kinderen zich prima een dagje kunnen vermaken met alle attracties wat in het park te vinden zijn

1 Mins read

Lekker een dagje weg met het hele gezin. Een uitje met opa en oma of een heerlijke dag in een pretpark met de kinderen of kleinkinderen. Wunderland Kalkar is een pretpark waar jonge kinderen zich prima een dagje kunnen vermaken met alle attracties wat in het park te vinden zijn. De attracties zijn uitermate geschikt voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Papa, mama, opa en oma genieten de hele dag van het eten en drinken wat bij de entreeprijs is inbegrepen.

Wunderland Kalkar

Bij de aanschaf van het entreeticket kan je ook de hele dag gebruik maken van het eten en drinken wat het park je aanbiedt. De hele dag kun je gratis frietjes en ijsjes eten, maar ook het drinken van frisdrank, koffie en thee is bij de entreeprijs inbegrepen.

Waar is Wunderland Kalkar?

Wunderland Kalkar bevindt zich op korte afstand van de Nederlandse grens. Ga de grens over bij Nijmegen of Venlo en je bent binnen korte tijd bij het pretpark aangekomen. Parkeren bij het pretpark doe je voor €5,- per dag.

Openingstijden van het park

Wunderland Kalkar is in de schoolvakanties dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Vanaf April is het weer iedere dag feest in Wunderland Kalkar en kun je er weer dagelijks komen genieten van de attracties in het park. Dit kan tot dat de zomervakantie voorbij is.

Attracties en entreeprijzen

In het park bevinden zich voornamelijk attracties die geschikt zijn voor kinderen tot en met 12 jaar. Er is een achtbaan en boomstamattractie, maar er zijn ook veel attracties voor de allerkleinsten. De entreetickets kun je het beste online kopen, dit scheelt €6,- met de prijs aan de kassa. Voor volwassenen betaal je online €23,95. Kinderen tot een grootte van 1,29 meter betalen €16,95 voor een online ticket. Ditzelfde tarief geldt voor 65+’ers. Je kunt je opa en oma dus prima een dagje meenemen.

Voor actuele openingstijden, prijzen en andere informatie verwijzen wij je naar de website van het pretpark zelf.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Informatiecentrum De Noordwester, een gezellig dagje uit met de familie of voor een leuk bedrijfsuitje met collega’s