The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Zakelijk leasecontract afsluiten

2 Mins read

Heb jij als werkgever besloten dat het tijd wordt voor een leaseauto voor een van jouw werknemers? Of ben jij een werknemer die in samenspraak met jouw baas op zoek is naar een leaseauto? Dan zal je in allebei de gevallen je hart op kunnen halen. Het aanbod leaseauto’s voor zakelijk gebruik is namelijk onwijs groot. En ook de mogelijkheden voor de inhoud van een leasecontract zijn uitgebreid.

Leasecontract dat bij jouw situatie past

De situatie van iedere werknemer is anders. Zo legt de ene persoon heel veel kilometers af per jaar. Terwijl iemand anders weer minder zakelijke kilometers rijdt. Gelukkig is er met de mogelijkheden voor een zakelijk leasecontract rekening gehouden met deze diversiteit. Je kunt namelijk middels verschillende filtermogelijkheden een leasecontract op maat samenstellen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf aangeven hoe veel kilometers er per jaar zullen worden gereden. En ook de looptijd van het leasecontract kun je, binnen de gestelde mogelijkheden, zelf aanvinken. Dus ben je op zoek naar een lease auto zakelijk? Dan zal je zien dat je een zakelijk leasecontract kunt afsluiten dat bij jouw specifieke situatie past.

Groot aanbod leaseauto’s

Niet alleen voor het afsluiten van een zakelijk leasecontract zijn de mogelijkheden uitgebreid. Ook het aanbod leaseauto’s waaruit jij kunt kiezen is groot. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor luxe bolides die veel comfort bieden. Wil je graag zo voordelig mogelijk een auto leasen? Dan is er de mogelijkheid tot het leasen van een occasion. En ben je iemand die graag zijn of haar steentje bijdraagt aan een beter klimaat? Dan kun je ook nog kiezen voor een elektrische auto leasen. Zou je graag een auto willen leasen die op waterstof rijdt? Dan is ook dat zelfs mogelijk. Je kunt dankzij het grote aanbod zakelijke leaseauto’s altijd wel een passende leaseauto vinden. Met welke leaseauto zou jij graag jouw zakelijke kilometers willen afleggen?

Leasen maakt autorijden toegankelijk

Een auto is vaak onmisbaar binnen bedrijven. Maar niet binnen elke onderneming is er budget voor het kopen van een auto. Bovendien wilt niet iedere ondernemer zo’n grote investering doen. De aanschaf van een auto is immers kostbaar en je hebt te maken met afschrijving. Veel ondernemers geven de voorkeur aan flexibiliteit en duidelijkheid. Het is dan ook niet zonder reden dat zakelijk leasen onwijs populair is. Met een zakelijk leasecontract weet je maandelijks exact waar je aan toe bent. Bovendien is de looptijd van een leasecontract doorgaans niet heel lang. Met alle voordelen dat zakelijk leasen kent, kun je wel stellen dat leasen autorijden toegankelijk maakt.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: MANSORY (2020) Bentley Continental GTC FIRST EDITION

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Operational Lease of je zakelijke auto kopen: wat is goedkoper?

2 Mins read
Een zakelijke auto kun je op verschillende manieren aanschaffen. Van zakelijk leasen tot aan regulier kopen. Maar wat is in jouw situatie…