The Online Lifestyle Magazine For Him

More #MNLK

Zena Vuurwerk

2 Mins read

Lees in de deze blog over Zena Vuurwerk, wat er zoal in het assortiment zit, en hoe je vuurwerk veilig af kan steken. Er zijn verschillende soorten vuurwerk. Zo zijn er pijlen, kaarsen, fonteinen, naast technisch- en knalvuurwerk, en alle soorten zijn bij Zena te verkrijgen. In dit artikel over het kopen van vuurwerk (pakketten) en meer over veiligheid.

De pakketten van Zena vuurwerk

Mocht het lastig zijn om zelf een assortiment samen te stellen om menig feest knallend af te ronden, bij Zena vuurwerk Tilburg zijn leuke pakketten te koop. Zo is er zelfs een gezinspakket voor kinderen vanaf 12 jaar oud, maar ook het vuurwerkpakket ‘Snapte’ met fonteinen. Vergeet dus niet, als je het assortiment bekijkt, om ook naar de pakketten te kijken.

Ongevallen zijn onnodig

Te vaak wordt vuurwerk afgespiegeld als gevaarlijk. Het klopt dat er ongevallen met vuurwerk gebeuren. Vuurwerk kan gevaarlijk zijn als het onjuist afgestoken wordt, en zeer zelden omdat het vuurwerk ondeugdelijk is. Het vuurwerk van Zena voldoet aan alle denkbare keurmerken, de kans dat het vuurwerk ondeugdelijk is, is nihil. Daarbij geeft het personeel van Zena instructies om het vuurwerk veilig af te steken.

Veiligheid voor alles

Ongevallen zijn te voorkomen na deze instructies. Plaats vuurwerk altijd op een veilige stabiele ondergrond, en kijk naar de omgeving. Bijvoorbeeld fonteinen op de bestrating, meters weg van een houten schutting of iets anders wat kan branden. Plaats vuurpijlen ook op zo’n plek maar dan in een houder of fles met onderin wat water of zand. Draag altijd een vuurwerkbril of andere oogbescherming, en steek nooit met een vlam vuurwerk aan. Steek vuurwerk aan met een gloeiende lont voor vuurwerk of een sigaar. Gooi nooit met vuurwerk, ook niet met knalvuurwerk, en laat een klein kind geen vuurwerk afsteken.

Koop alleen kwaliteit

Afgezien dat goedkoop vuurwerk onveilig kan zijn, kan ook het resultaat tegenvallen, dus laat je niet verleiden door te kiezen voor goedkoop. Vuurwerk wat aan alle keurmerken voldoet heeft z’n prijs, maar doet ook wat het moet doen. Het feest afsluiten met vuurwerk is niet over te doen, dus voor de spectaculaire show geen twijfelachtig materiaal gebruiken. Vuurwerk Tilburg heeft de goede kwaliteit in huis, dus de knallende afsluiting gaat waarschijnlijk een succes worden. Daarbinnen heeft Zena Vuurwerk een breed en diep assortiment vuurwerk, echt voor ieder wat wils, waardoor verder zoeken zinloos kan zijn. Nu is het nog wachten op dat feestje wat leuk afgesloten kan worden met een vuurwerkshow.

Leestip -> De Unox Nieuwjaarsduik 2020 in Scheveningen, hoe koud en cool was dat?Ga je naar de Unox Nieuwjaarsduik? Check deze infographic vol leuke feiten!

Feedback -> info@mnlk.nl