Business & Luxury #MNLK

Zijn er specificaties waar je op moet letten bij de keuze van een kantoorruimte?

2 Mins read

Op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam?

Ben jij net een eigen bedrijf gestart? Of heb je voor je huidige bedrijf een nieuwe kantoorruimte nodig? Oh! En ben je toevallig opzoek naar een kantoor in Amsterdam? Top! In dit artikel kun je hier alles over lezen.

Top kantoor in Amsterdam

Wij zijn Tauro. Over 25 jaar verhuren wij bedrijfsruimtes en kantoren voor een betaalbare prijs aan verschillende bedrijven. Mocht je opzoek zijn naar een kantoorruimte in Amsterdam , dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Zo kun je al een kantoorruimte huren vanaf 25m2 meter. Onze kantoorruimtes zijn voorzien van een vernieuwde industriële interieur, Nespresso machines en top vergadercapaciteiten. Wat ook belangrijk is om hierbij te vermelden, is dat het kantoor makkelijk bereikbaar is. Zo ligt het kantoor tegenover Station Amsterdam Sloterdijk en kun je er makkelijk met openbaar vervoer, auto of fiets naartoe. Tevens kun je gebruik maken van de ondernemers lounge op de begane grond. Zo kun je al je gasten op informele wijze ontvangen. Tot slot speelt duurzaamheid voor ons een belangrijke rol. Daarom maken wij gebruik van groene energie en hebben we energiebesparende maatregelen ingezet om dit te bewerkstelligen.

Tips voor op kantoor

Nadat je je kantoor gekozen hebt, ga je het kantoor inrichten. Daarbij is het goed om te kijken hoe het kantoor kunt opfleuren. Om deze reden geven we wat extra tips mee. Je kunt je kantoor meer leven geven door mooie bloemen en plantjes een leuke plek te geven. Daarnaast kun je meer groen naar je kantoor brengen door een moswand te installeren. Om het kantoor meer sfeer te geven en een informele sfeer te creëren, is het handig om een kantine, loungeplek of koffiecorner te hebben. Op die plek kunnen alle collega’s genieten van de pauze en even bijpraten. Waar je ook op kunt letten, is ervoor zorgen dat er veel licht is en dat je lichte kleuren gebruikt. Tot slot willen we meegeven dat het goed is om ook naar voorkeuren van medewerkers te luisteren.

Kortom, als je opzoek bent naar een kantoorruimte in Amsterdam, ben je bij Tauro aan het juiste adres. Zo kun je al een kantoorruimte vanaf 25m2 huren. De kantoren hebben een modern interieur en wordt er gebruik gemaakt van groene energie. Tot slot geven we leuke tips om het kantoor gezelliger te maken. Ben jij al overtuigt? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Maak je werkplek nog fijner met deze twee tips

Related posts
Business & Luxury #MNLK

Zo weerspiegelen je kantoor en je bureau je status

2 Mins read
Het hebben van persoonlijke ruimte vinden veel mensen belangrijk. Niet voor niets dat we dan ook het liefst een eigen woning hebben,…
More #MNLK

Het beste kantoormeubilair kiezen

2 Mins read
Je weet dat tijd geld is als ondernemer. Dan weet je dat het essentieel is om elk moment van je dag zo…
Business & Luxury #MNLK

Kantoor wordt na corona ontmoetingsplek

2 Mins read
De coronapandemie heeft onze werkplek definitief verandert. Meer thuiswerken, minder naar kantoor. De functie van het kantoor verandert. Van werken naar ontmoeten,…