Sport & Lifestyle #MNLK

Zijn we allemaal niet toe aan wat extra energie?

2 Mins read

Juist nu, na een aantal maanden in de ban te zijn geweest van het virus dat Corona heet? En zelfs daarvoor al! Zijn we niet allemaal druk en moe van alle verplichtingen? Ik zeg volmondig JA! Ja, ik ben toe aan een opleving en als ik om mij heen kijk zie ik daar veel herkenning. Hoe kunnen we dit voor elkaar krijgen?

Als eerste is het belangrijk om jezelf een stuk ontspanning te gunnen. Neem daarvoor de tijd, probeer het jezelf opnieuw aan te leren. Doe een cursus yoga, mindfulness of kies een plekje in huis voor een dagelijks meditatie momentje. Maak het niet te groot, 10 minuten per dag doet al wonderen. Kies voor de dingen die je leuk vindt en waar je blij van wordt. Dit zorgt voor een geestelijk welzijn, voor balans in je leven.

Geestelijk welzijn bevordert de lichamelijke gezondheid

Je voelt je fitter en gezond en dat heeft dan weer een positief effect op de geest, dus een win-win situatie! Ter ondersteuning van dit proces kan je tijdelijk of voor een langere periode supplementaire voeding tot je te nemen. Wat dat is? Dat zijn pilletjes, tabletjes, capsules, poeders, drankjes of druppels waarin geconcentreerde hoeveelheden vitamines en of mineralen zijn verwerkt.

Omdat de voedingssupplementen van Inner Vitamins op natuurlijke basis zijn, wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam aangesproken. Ze geven een boost -of op z’n minst een zetje in de goede richting- om je fitter, energieker en gezonder te voelen. Ze ondersteunen dus je energiehuishouding en je levenskracht. Wie wil dat nou niet? Het is natuurlijk wel de bedoeling om gezond te blijven eten: gevarieerd en op z’n tijd.

Inner Vitamins heeft een helder aanbod: je weet precies wat je koopt

  • Elk product heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.
  • En de prijzen zijn helder en duidelijk, dus er zijn geen onaangename kosten achteraf.
  • Behalve dat Inner Vitamins de producten los aanbiedt heeft Inner Vitamins voor jou alvast verschillende pakketten samengesteld. Dit kan een basispakket zijn, van eenvoudig tot zeer uitgebreid.

Ben je een sporter? Kies dan voor het sportpakket.

Dit pakket ondersteunt je onder andere in de energie en spieropbouw.

Zo is er ook een pakket speciaal voor de vrouw en één voor de man. Kijk eens op de website voor alle mogelijkheden die er zijn. Je kunt natuurlijk ook een eigen pakket samenstellen, samengesteld naar eigen wens en behoefte. En kom je er niet uit dan helpen we je graag daarbij! Alles in ons lichaam is met elkaar verbonden. Het is daarom van belang om de juiste stappen te zetten.

“Inner Vitamins is een jong en passievol bedrijf wat kwalitatief zeer hoogwaardige voedingssupplementen ontwikkelt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, om voedingssuppletie, gezondheid en connectie voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Inner Vitamins distribueert Plant O’Vitamins producten. Dit is een merk wat Inner Vitamins op de markt heeft gebracht om een lijn neer te zetten met unieke samenstellingen. Hierbij wordt steeds weer op zoek gegaan naar de beste en meest krachtige stoffen uit de natuur. Kwaliteit, werkzaamheid, wetenschappelijke onderbouwing en unieke samenstelling staan voorop.”

Check ook: De Good Morning
En deze: Welk gewicht

Feedback voor de redactie: info@mnlk.nl

Related posts
More #MNLK

Vijf tips voor het besparen van energie in je huis 

1 Mins read
Het besparen van energie in je huis is om meerdere redenen een goed idee. De bekendste redenen zijn dat dit zowel goed…
More #MNLK

Hoe sluit je op de juiste manier een gascontract af?

2 Mins read
De gasprijzen worden steeds duurder. Daarom kijken meer mensen naar de mogelijkheden om een goedkoop gascontract af te sluiten. Maar, waar moet…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

What I’ve Learned deelt 3 wetenschappelijk onderbouwde tips voor méér energie en wilskracht!

1 Mins read
Het informatieve Youtube-kanaal van What I’ve Learned zoekt antwoorden op grote vragen door diep in de wetenschappelijke onderzoeken te duiken. Dit keer…