The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Zo geef je in 2021 iets leuks aan je personeel

2 Mins read

Een nieuw jaar, een nieuwe kans om je medewerkers te laten zien dat je ze écht waardeert. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het de meeste mensen niet gaat om een hoog salaris, maar om waardering voor hun werk. Daar kun je als werkgever al met relatief kleine dingen op inspelen. En na het bizarre jaar 2020 zijn je medewerkers wel toe aan iets leuks, nietwaar? In dit artikel geven we je een aantal goede tips voor dit soort personeelsgeschenken.

Mondkapjes met je bedrijfslogo

Er zijn maar weinig cadeaus die je kunt bedenken die zomaar eens levensreddend zouden kunnen zijn. Mondkapjes vallen wel in die categorie. Die kunnen de drager beschermen, maar ook de kwetsbare doelgroep uit het sociale netwerk van je medewerkers. Bovendien weten we dankzij 2020 heel goed hoe het dragen van een mondkapje werkt. Ook in 2021 zijn we nog niet zomaar van deze beschermingsmiddelen af. Dus waarom zou je er niet een flink aantal laten bedrukken met je eigen bedrijfslogo voor je medewerkers?

Wanneer de afstand tussen medewerkers niet altijd 1,5 meter kan zijn, dan is een mondkapje al snel verplicht binnen bedrijven. Op kantoor kan er nog plexiglas worden gebruikt om verdelingen te maken, maar in fabrieken of op gemeenschappelijke werkplaatsen is dit niet zomaar mogelijk. Mondkapjes bedrukken met je logo is in dat geval een goede manier om voor iedere medewerker een beschermingsmiddel paraat te hebben wanneer het nodig is. De kans is groot dat ze ook buien werktijd jouw mondkapje dragen, wat weer extra naamsbekendheid kan opleveren.

Doppers met opdruk zijn een nuttig cadeau

Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je medewerkers gezonder leven zonder ze iets op te dringen? Doppers kopen! Daar zijn je medewerkers heel content mee. Iedereen weet immers al dat het gezond is om genoeg water te drinken. Een mooie herbruikbare fles met je eigen naam en het bedrijfslogo erop past daar perfect bij. Ga maar na: je laat daarmee zien dat je geen milieuonvriendelijke wegwerpbekers wilt promoten en je zorgt natuurlijk voor voldoende tappunten voor vers en koel water. Daarmee sla je twee vliegen in één klap.

Een Dopper is echt een persoonlijk cadeau, zeker wanneer je de naam van de medewerker erop laat drukken. De fles behoort dan al snel tot de standaarduitrusting waarmee iemand op pad gaat. Ook buiten werktijd is de waterfles in gebruik, zodat het ook nog eens een manier is om indirect aan de promotie van je bedrijf te werken.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Wat kost een kuub water eigenlijk?

Related posts
More #MNLK

Wasbare stoffen mondkapjes in trendy uitvoeringen

2 Mins read
Op bepaalde plekken is het vanwege het nieuwe coronavirus verplicht om een mondkapje te dragen, zoals in het openbaar vervoer. Hiermee voorkom…