The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Zo geef je je seksleven een boost

2 Mins read

Kan je seksleven wel een boost gebruiken? Dat hoeft niet te betekenen dat je een slecht seksleven hebt natuurlijk. Maar soms ben je toe aan iets nieuws, iets anders of iets uitdagends. Dat kan alle kanten op gaan. Wij vertellen je meer over hoe je je seksleven een boost kunt geven met erectiemiddelen en middelen die je helpen je orgasme uit te stellen. Het is maar een van de vele opties om je seksleven een boost te geven.

Dapoxetine

Dapoxetine is zo’n middel dat wordt ingezet om je orgasme uit te stellen. Dat kan natuurlijk een boost geven. Het is vooral bedoeld voor mannen die te vroeg klaarkomen. Maar ook als je niet echt te vroeg klaarkomt is het een optie om dapoxetine te gebruiken. Je kunt simpelweg langer door blijven gaan zonder tot een orgasme te komen. Als je bijvoorbeeld een partner hebt die moeite heeft met klaarkomen is het fijn dat jij het zelf lang genoeg kunt doorzetten om je partner ook te bevredigen.

Kamagra

Kamagra is een middel dat in India gebruikt wordt om erectiestoornissen te bestrijden. In Nederland is het geen erkend medicijn, maar het is wel online verkrijgbaar. Bovendien zit er in kamagra dezelfde werkzame stof als in andere erectiemiddelen die wel in de apotheek verkrijgbaar zijn of op recept: sildenafil. Deze stof maakt het eenvoudiger om een erectie te krijgen en blijft tot 5 uur werkzaam. Je hebt nog steeds seksuele stimulans nodig om de erectie te krijgen als je kamagra gebruikt. Wil je geen pil variant? Kies dan voor oral jelly.

Super kamagra

In super kamagra worden kamagra en dapoxetine gecombineerd. Met dit middel stel je dus zowel je orgasme uit als dat het je gemakkelijker wordt gemaakt een erectie te krijgen. Dat betekent dat je lang door kunt gaan en je erectie kunt behouden, omdat hij gemakkelijker weer terugkomt zolang je niet bent klaargekomen. Zo kun je goed je seksleven een boost geven. Let er wel op dat je de middelen niet te vaak gebruikt, zeker super kamagra niet.

Andere middelen

Er zijn nog meer middelen op de markt die kunnen helpen bij erectieproblemen of je gewoon helpen gemakkelijker een erectie te krijgen. Online is er best wat te krijgen, maar je kunt hiervoor ook bij de apotheek of je huisarts terecht. Naast kamagra zijn er bijvoorbeeld meer middelen met sildenafil. Vergelijkbaar met sildenafil is vardenafil. Dit werkt gedurende dezelfde tijd. Tadalafil doet in principe hetzelfde als sildenafil of vardenafil, maar blijft een stuk langer werkzaam. Bij alle middelen is het raadzaam om ze niet iedere keer te gebruiken.

Feedback info@mnlk.nl

Lees ook