The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

ZO kom je van A naar B en ben je wel lekker buiten

2 Mins read

Je hebt vast wel eens over een fietsvakantie gehoord. Nu de e-bike bezig is met een enorme groei in populariteit zul je hier ongetwijfeld vaker over horen. Elektrische fietsen worden naast het thuis-werk verkeer steeds vaker gebruikt als dagelijks transportmiddel voor tochten en fietsvakanties. Om jou aan te moedigen stappen te maken richting jouw eerste fietsvakantie hebben wij 3 voordelen op een rijtje gezet.

Goedkoop

Op vakantie gaan met de fiets is nou eenmaal goedkoper. Je hebt geen benzinekosten en hoeft ook geen vliegticket te betalen. Hierbij loop je ook geen risico meer om met autopech langs de weg te staan en zo je vlucht te missen.

Bij beschadiging of pech kost het repareren van een fiets in vergelijking flink wat minder tijd en geld. Vooral wanneer je gebruik maakt van een e-bike die duurzaam en onderhoudsarm is zoals bijvoorbeeld de Santos e-bike. Deze elektrische fietsen van Santos zijn speciaal gemaakt om jou een fijne reis te bezorgen en flink wat geld te besparen op het gebied van onderhoud.

In het kort gezegd zorgt een vakantie op de fiets voor veel minder financiële verrassingen.

Gezond

Het is al lang bekend dat fietsen gezond is. Als je met de fiets op vakantie gaat fiets je zonder dat je erbij stilstaat een groot aantal kilometers. Dit doet wonderen voor je conditie.

Naast het opbouwen van je conditie train je tijdens je fietsavontuur zowel je benen als je volledige lichaam.

Een fietsvakantie is dus de ideale manier om gezond bezig te zijn terwijl je geniet van je vakantie.

Genieten

Daarnaast biedt een fietstocht naar jouw bestemming de mogelijkheid om op een verfrissende en relaxte manier te genieten van je trip. Je kan alles extra rustig aanpakken. Er is geen sprake meer van stress omdat je een beschikbare parkeerplaats moet vinden. Onrust kan ervoor zorgen dat je al uitgeput raakt voordat je vakantiereis überhaupt is begonnen.

Het prachtige uitzicht geeft je juist energie en met een e-bike kan je zelfs urenlang doorfietsen zonder vermoeid te raken.

Wanneer je op vakantie bent is er niets lekkerder dan kunnen genieten van de buitenlucht. In de tussentijd dat je aan het trappen bent kom je op plekken waar je normaal gesproken niet komt. Met een e-bike kan je zelfs urenlang doorfietsen en genieten van de mooie uitzichten zonder uitgeput te raken.

Een fietsvakantie is dus het perfecte alternatief voor een vakantie waarbij jij geld bespaart, gezond bezig bent en volop geniet van je omgeving.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: 3 tips om je fitter en vitaler te voelen

Related posts
More #MNLK

Van elektrische fiets naar een toekomstproof huis

2 Mins read
Toen je vorige week bij je ouders was, vertelden zij enthousiast over hun nieuwe elektrische fietsen. Ze gaan komend weekend gelijk een…
More #MNLK

3 tips om je fitter en vitaler te voelen 

2 Mins read
Het kan zijn dat je, ondanks voldoende rust, je wel eens vermoeid en futloos voelt. Hier heeft iedereen wel eens last van,…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe lang zou je moeten trainen per dag?

1 Mins read
Je houdt van sporten of je houdt er niet van. De ene persoon vindt het heerlijk om elke dag te trainen, terwijl…