The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Zo maak je een eigen mancave: 4x inspiratie

2 Mins read

Waarschijnlijk klinkt de term ‘mancave’ je bekend in de oren. Een echte hobbykamer voor mannen. Dit is de plek waar je je alleen óf met vrienden kunt terugtrekken om je favoriete bezigheden uit te voeren, zonder dat iemand je stoort. Klinkt perfect toch? In dit artikel lees je 4 inspirerende tips die jij kunt gebruiken bij het maken van een eigen mancave.

Mancave

Het gevoel van een echt café

Wat is er nou leuker dan op de vrijdagavond een biertje drinken met je vrienden in de kroeg? Nou een biertje drinken in je eigen kroeg. Te beginnen met een stoere bar van hout. Zet hier een aantal barkrukken aan en voilà. Ook meteen een leuke plek om een feestje te vieren. Wil je het nou helemaal goed doen? Bouw een schap waar je flessen drank in uit kunt stallen. Hang deze op boven de bar en jouw mancave is omgetoverd tot een echt café.

Van Netflix tot gamen

Naast een plek om gezellig een biertje te kunnen drinken, moet er natuurlijk ook ruimte zijn om te relaxen. Een comfortabele loungeset mag absoluut niet ontbreken in jouw mancave. Heerlijk languit een goede film of potje voetbal kijken. Ga je voor een grote loungeset? Dan kun je extra veel vrienden uitnodigen om samen een avond te gamen. Als je niet houdt van digitale games, kun je er ook voor kiezen om een pooltafel neer te zetten. Voeg daar nog een dartbord aan toe en je mancave is klaar voor gebruik.

BBQ master

Als je denkt aan een typische mannenactiviteit, denk je al snel aan barbecueën. De kunst van een stuk vlees precies goed grillen is iets wat menig man bezig kan houden. Een barbecue is dus een perfecte toevoeging aan je mancave als je gek bent op het bereiden van een mooi stuk vlees. Over het algemeen haal je de barbecue uit de schuur wanneer het buiten warm en zonnig is, maar dit is niet altijd nodig. Ook in de herfst en winter kun je genieten van een sappige steak van eigen grill. Een barbecue met deksel en dik materiaal zijn erg geschikt om te gebruiken in de koudere maanden.

Tijd voor wat extra sfeer

Mannen staan nou niet bekend om hun decoratie skills. Toch kun je met wat stoere accessoires je mancave net wat extra sfeer geven. Zoals hierboven al benoemd is het ophangen van een dartbord nooit verkeerd. Andere wanddecoratie, zoals metalen borden of een grote industriële klok, werken ook altijd goed. Naast accessoires, kan een kleurtje op de muur ook veel doen. Een mooie donker grijze kleur geeft meteen een mannelijk karakter aan je mancave.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook:

 

Related posts
More #MNLK

Wat is er nodig voor het maken van een mancave?

1 Mins read
Een mancave. Iedere man heeft er een, en iedereen die er geen heeft, wil er een. Een plek waar je je als…
Soul #MNLK

4 sterke redenen om nu een mancave voor jezelf te bouwen!

1 Mins read
Iedere man droomt er stiekem van een mancave te hebben. Alle ruimte voor jezelf, alleen het geluid van je surround set en…