Your daily dose of inspiration and motivation

Mind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Zwaargewicht bokser Deontay Wilder op bezoek bij de podcast van Joe Rogan

1 Minuten leestijd

Onlangs was de ongeslagen Amerikaanse bokser Deontay Wilder wereldnieuws. Hij vocht voor de titel tegen de ongeslagen Tyson Fury. Beide heren hadden een indrukwekkend record van 27-0 en 40-0. Het gevecht werd uiteindelijk – na een prachtige 12 ronden over en weer actie – verklaard tot een gelijkspel.

Ondanks dat Tyson de meer technische bokser was, kreeg Deontay de boomlange zigeuner van 2.05 meter naar de grond. Het leek in de 12e ronde even dat Tyson compleet knockout was, maar een wonder geschiedde. Tyson stond weer op en maakte het gevecht keurig af. De twee kemphanen sloten de pot sportief af en beloofden elkaar de rematch.

https://www.youtube.com/watch?v=BeD1DJIZB38

Bij Joe Rogan op bezoek

Eerder was zijn tegenstander Tyson Fury ook al op bezoek bij Joe Rogan, waar Tyson uitgebreid sprak over zijn mentale problemen en hoe hij die is overkomen. Wilder heeft soortgelijk ook zijn struggles gehad, met name door een taaie jeugd en de vele nadelen die hij heeft ervaren als jonge zwarte man in Amerika.

In deze podcast van anderhalf uur vertelt Deontay over zijn slagkracht, zijn gevecht met Tyson en hoe hij denkt over de rematch die waarschijnlijk plaats gaat vinden in het voorjaar. Je krijgt via dit soort podcasts een beter beeld van een doorgewinterde atleet die op zijn eigen manier naar de top is geklommen.


Check ook: Deontay Wilder’s Instagram > >

Related posts
Business & Luxury #MNLK

Internetguru Tonny Loorbach op bezoek bij de Eindbazen podcast

1 Minuten leestijd
Tonny Loorbach is online marketing specialist, auteur, spreker, coach, investeerder en ondernemer uit Amsterdam.  Deze 33-jarige bezige bij was afgelopen weekend te…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Dit is het beste advies wat Joe Rogan ooit heeft gekregen

1 Minuten leestijd
Joe Rogan is like Oprah for men. Deze uitspraak slaat de spijker op zijn kop als het gaat om deze held. Hij…
Sport & Lifestyle #MNLK

Eindbaas Joe Rogan deelt zijn beste tips and tricks voor goede 'Quarantaine Workouts'

1 Minuten leestijd
Het is moeilijk te geloven als je zijn lichaam ziet, maar Joe Rogan is alweer 52 jaar oud. Hij is dan ook…